Obavijesti

Show

Komentari 89

Plaćao prostitutkama za seks, sada želi živjeti kao Isus Krist

Plaćao prostitutkama za seks, sada želi živjeti kao Isus Krist
1

Justin Bieber postao je tinejdžerska senzacija kad je imao samo 14 godina. Iako je tada 'furao' imidž dobrog dečka, u vrlo kratkom vremenu pjevač je počeo nizati skandale

VIDEO

Kada je tražio mlade talente, producent Scooter Braun na internetu je slučajno naletio na snimku tada anonimnog tinejdžera Justina Biebera (22). Justin se jeftinom kamerom snimio kako pjeva i svira, a tada vjerojatno nije ni slutio koliko će obožavatelja steći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:47

Kada je kročio na glazbenu scenu imao je samo 14 godina. Javnost ga je zapamtila zbog iznimnog glazbenog talenta, ali i zbog mnogih skandala koji su obilježili njegovu karijeru.

Obožavateljica je tvrdila da je otac njenog sina

Bieber je do 17 godine 'furao' imidž dobrog dečka, no u studenom 2011. godine priča je otišla u drugom smjeru. Obožavateljica Mariah Yeater optužila ga je da je otac njenog sina Tristyna Anthonyja Markhousea Yeatera. Tražila je od pjevača da se podvrgne utvrđivanju očinstva te tražila novčanu potporu.

My Space

- Rodila sam dječaka 6. srpnja 2011. godine. To je bilo točno 36 tjedna i dva dana nakon seksualnog odnosa s Justinom Bieberom - rekla je Mariah koja je tada imala 19, a pjevač 16 godina. Tvrdi da je Justin inzistirao da ne stavi kondom iako je ona to željela.

- Otišli smo unutra i on se drastično promijenio. Počeo me dirati i nekoliko puta mi rekao da se želi seksati sa mnom. Rekla sam mu da stavi kondom, no on je to uporno odbijao. Rekao mi je da mu je to prvi put i da sve želi osjetiti - rekla je Mariah. 

Justin se podvrgnuo testu očinstva i dokazao da obožavateljica laže. Incident je pjevača toliko potresao da je napisao i pjesmu o tome.

'Bieber je mojim novcem kupio spravu za povećanje penisa'

Muškarac koji je tvrdio da je otac pjevačice Selene Gomez (24) Bieberu je pismeno prijetio tužbom 2012. godine i tvrdio da si je pjevač kupio spravu za povećanje penisa s ukradenom karticom.

- Bieber me koštao 2500 kuna i taj novac mi nikad nije vratio. Taj novac je iskorišten za plaćanje pobačaja jer je moja kći Selena zatrudnjela u mojoj spavaćoj sobi, na tepihu u obliku kanadskog medvjeda - stajalo je u pismu.

Reuters/Pixsell

Osim toga, muškarac je tvrdio da je pjevač svojoj tadašnjoj djevojci Seleni prenio spolnu bolest te da je novcem s kreditne kartice koju mu je navodno ukrao, Bieber kupio kokain za sebe i repera P. Diddyja.

Istinitost optužbi nije utvrđena, a muškarac je na kraju svog pisma pozvao Amerikance na bojkot Bieberove glazbe.

Bieber puši travu?

Pjevača su snimili na zabavi u hotelskoj sobi kako s reperom Lil Twistom puši 'sumnjivi smotuljak'. Mnogi su nagađali kako je riječ o marihuani.

Nekoliko dana prije tog incidenta, fotograf koji je pokušao uslikati Bieberov Ferrari smrtno je stradao. Istog dana kada je izgubio život, nesretni fotograf je tvrdio kako je Bieber u svom bijelom Ferrariju pušio 'travu'. 

Instagram

- Nakon ove nesreće trebalo bi donijeti zakon kojim se jamči sigurnost života poznatih osoba, policajaca, nedužnih prolaznika i fotografa - rekao je Bieber nakon pogiblje fotografa i putem službenog priopćenja njegovoj obitelji izrazio sućut.

Anne Frank bila bi moja obožavateljica

- Inspiriran sam dolaskom ovdje. Anne je bila nevjerojatna djevojčica. Siguran sam da bi postala belieber da je još živa, napisao je Justin Bieber u knjigu dojmova nakon posjete kući Anne Frank.

Anne Frank umrla je kao tinejdžerica u nacističkom koncentracijskom logoru 1945. godine. Bieberova izjava mnoge je zgrozila te su ga izvrijeđali i rekli da nije pokazao dovoljno poštovanja. Neki su smatrali da je Bieber poludio kad je u stanju nešto tako reći.

Ostavio je majmunicu na carini, a kujicu kod trenera

Pjevačeva majmunica Mally krajem ožujka 2013. godine ostala je u skloništu za životinje u Münchenu jer on nije imao odgovarajuće dokumente da ju uvede u Njemačku. Justin Bieber je Mally ostavio na carini i nastavio s koncertima u sklopu svoje turneje.

- Ove životinje trebaju biti sa svojim majkama najmanje godinu dana, a i kasnije bi trebali biti okruženi članovima svoje obitelji. Oni su živa bića, a ne modni dodatak u torbama celebrityja - poručio je tada veterinar.

Peter Kneffel/DPA/PIXSELL

Majmunica je imala samo 14 mjeseci. Bieber nije kontaktirao veterinara, a ljubimica je ostala zatočena iza rešetaka u skloništu za životinje. Njemačko sklonište tada je potrošilo na tisuće eura na čuvanje majmunice Mally, koju tinejdžerska zvijezda više nije htjela.

Prije četiri godine Bieber je svog hrčka dao obožavateljici na koncertu, a prije dvije godine je svoju kujicu Karmu odveo k treneru te nikad nije došao po nju. Nije se javljao na pozive, a nije platio ni troškove za njeno zbrinjavanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:52

Pljuje po fanovima i vrijeđa ih

Prije nastupa u Torontu Bieber je snimio obožavatelje koji su se okupili oko hotela u kojem je boravio.

- Evo što me dočekalo kad sam se probudio. Najbolji fanovi na svijetu - napisao je Bieber pored videa koji je objavio na Instagramu.

No čini se kako su stvari bile potpuno drugačije. Fotografi su ga snimili kako pljuje na okupljenu masu ispod svog prozora. Uvrijeđene obožavateljice oglasile su se putem Twittera i pisale kako mu je očito bilo dosadno pa se iživljavao na njima.

Nekoliko mjeseci nakon tog incidenta izvrijeđao je obožavateljicu koja je tražila autogram. Djevojka je došla do svog idola, a on je postao neugodan.

Justin Bieber Instagram

- Ti si sigurno s Havaja. Izgledaš mi kao nasukani kit - rekao joj je Bieber i dodao da bi se ona trebala prijaviti u show 'Biggest Loser' jer je ogromna.

Djevojka je pognula glavu, počela plakati i otišla. Pjevač se smijao i pogledavao svoje tjelohranitelje od kojih je čekao potvrdu onoga što je rekao.

Ove godine na svom Instagram profilu objavio je kako se više ne želi fotografirati s fanovima jer se osjeća kao životinja u zoološkom vrtu. Obožavatelji su ga ubrzo nakon toga opet naljutili kada su izvrijeđali njegovu navodnu djevojku Sophiu Richie. Pjevač je tada obrisao Instagram profil.

Plaća za seks i liže grudi striptizetama

Biebera su uhvatili kako izlazi iz bordela, iako je lice pokušao prekriti bijelom plahtom. Bio je sa svojim tjelohraniteljima i dvjema prostitutkama. Prije toga, mediji su se raspisali kako je prostitutki u Panami platio 500 dolara za seks.

Na raskalašenom tulumu pjevača su fotografirali kako liže grudi striptizeti. Prema tvrdnjama očevidaca, striptizeta je izgledala dovoljno staro da bi pjevaču mogla biti majka, a u studio je stigla isključivo kako bi zabavila Justina i njegova prijatelja.

Godinu prije uhvaćen je sa striptizetom Diamond koja mu je plesala u krilu i priuštila pravi VIP tretman. Dopustila mu je da je dira gdje god želi, a potom ga pohvalila da ima čarobne ruke. 

Justin pokazao guzu

Ovaj incident razveselio je Justinove obožavateljice. Naime, kada je boravio na Bora Bori toliko se opustio da je hodao gol. Pjevač je tada na društvenoj mreži odlučio počastiti pratiteljice te je objavio fotografiju svoje gole guze.

Instagram

- Pogled - napisao je ispod fotografije, a djevojke su bile oduševljene.

Nakon što je shvatio da na taj način može privući pažnju, Justin je opet objavio golišavu 'fotku' i poželio obožavateljicama slatke snove. Ogrnuo se ogrtačem i pokazao mišiće i opet prikupio simpatije djevojaka te povratio staru slavu.

Pričao je s Bogom i odlučio meditirati

- Nikad nisam bio vjerski fanatik, ali vjerujem u Boga. Obratio mi se jedno jutro kad sam bio u prilično lošem stanju. Glas u glavi mi je rekao kako je vrijeme da se saberem. Ne mogu to objasniti, ali siguran sam da je to bila Božja poruka - izjavio je Justin početkom ove godine.

Nekoliko mjeseci prije toga rekao je da želi živjeti po uzoru na Isusa Krista. Tvrdio je da više ne tulumari, a u to vrijeme vidjeli su ga kako hoda bosonog po parku, meditira i priča s vjevericama.

ODBROJAVANJE DO BIEBEROVOG KONCERTA U ZAGREBU:

Ludilo kreće! Odbrojavamo do spektakla - prvog koncerta Justina Biebera u Zagrebu 🎉

Posted by 24sata Video on 5. studenoga 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti