Show

Komentari 35

Playboyeva zečica: Ashley i ja smo se seksali po cijeloj kući

Playboyeva zečica: Ashley i ja smo se seksali po cijeloj kući

Dok je njegova bivša supruga Cheryl najavljivala da se planira boriti za njihovu ljubav unatoč njegovoj nevjeri, Cole se seksao u njihovom domu s Playboyevom zečicom

Nogometaš Ashley Cole imao je avanturu s Playboyevom zečicom Melissom Howe (22) dok je njegova bivša supruga Cheryl Cole najavljivala borbu za spas njihova braka i govorila o pomirenju. Crvenokosa Melissa ispričala je britanskim medijima da su se nogometaš i ona seksali po cijeloj kući koju je nekad dijelio s pjevačicom. Otkrila je da su završili i u njihovu bračnom krevetu te zaključila kako joj je nogometaš rekao da više ne viđa Cheryl.

- Ljubili smo se u hodniku i seksali u najbližoj spavaćoj sobi. Čavrljali smo i rekao je da više ne viđa Cheryl - rekla je Melissa po koju bi dolazio njegov vozač, a bilo joj je i rečeno da nikom ne smije reći gdje je bila.

Pohvalila se da su se seksali i u jacuzziju, na kauču u dnevnoj sobi te šalili na račun njezine sestre blizanke. I dok sada zna da Ashley nije govorio istinu o svom odnosu s Cheryl, Melissa kaže da je uživala s njim.

- Bilo je lijepo. Ashley je tih, gotovo sramežljiv, no veoma je strastven - rekla je Melissa čija avantura s nogometašem nije dugo potrajala.

- Nismo više u kontaktu, ne mislim da ćemo ikad više razgovorati - zaključila je.

Najčitaniji članci