Obavijesti

Show

Komentari 43

Frano Domitrović je napustio show, partnerici stao na nogu

Frano Domitrović je napustio show, partnerici stao na nogu
20

Dinko Bogdanić kritizirao je voditelja jer je partnerici Ani u jednom trenutku stao na nogu. Elio je komentirao da mu je nedostajalo snage jer su mu se 'vukle' noge

VIDEO

U prvoj emisiji sedme sezone 'Plesa sa zvijezdama' predstavile su se ženske zvijezde, dok je u drugoj bilo vrijeme za mušku večer. Nova sezona HRT-ova showa donijela je nekoliko noviteta, među kojima i novo pravilo BBC-a prema prema kojem muški plesači-amateri moraju čekati do druge emisije. Među novitetima su i eliminacije od samog početka pa su show već u prvoj emisiji napustili Nika Fleiss i Marko Herceg. Bivša skijašica i njezin plesni partner pojavili su se i u drugoj emisiji showa i  zaplesali s preostalih devet natjecateljskih parova. Gledatelji su imali priliku vidjeti plesno umijeće pet natjecatelja - automobilističkog asa Niku Pulića, glazbenika Davora Radolfija, radijskog voditelja i pjevača Sašu Lozara, glumca Darka Janeša i voditelja Franu Domitrovića.

'Pogriješili ste, stali ste svojoj partnerici na nogu'

Frane i njegova plesna partnerica Ana Domišljanović drugi su plesni par koji je napustio natjecanje.

- Najviše mi je žao zbog Ane - rekao je Frano nakon ispadanja.

Plesali su quickstep za što ih je žiri nagradio s 24 boda.

- Najviše zamjeram što su ti se 'vukle' noge - rekao je Davor dok je Elio Bašan zaključio da mu je nedostajalo snage i da je trebao malo više odguravati noge.

- Pogriješili ste, stali ste svojoj partnerici na nogu. Pazite da sve što ste naučili da to istovremeno stavite sve zajedno. Ritma imate, prema tome možete nešto napraviti od sebe - rekao je Dinko Bogdanić.

'Ana je bila kao leptirica, malo je bilo statično'

Plesnu večer otvorili su Davor Radolfi i Ana Herceg koji su uz Franu i Anu naposljetku dobili najmanji broj glasova gledatelja. Otplesali su rumbu.

- Ana je večeras bila kao jedna leptirica. Krasno ste otplesali, koreografija je bila jako romantična. Možda ste Davore malo previše bili usredotočeni na svoje korake, malo je bilo statično - rekao im je Elio dok je Dinko Bogdanić komentirao da bi Davoru dao prolaznu ocjenu.

'Iznenadili ste me, uspjeli ste s rukama'

Podij su prepustili radijskom voditelju i pjevaču Saši Lozaru i Mariji Šantek. Žiri je njihovu izvedbu rumbe nagradio s 33 boda.

- Vrlo ste lijepi plavi par, Saša je dobar partner. Nije to bilo štreberski, to je bila priča o ljubavi - rekao je Dinko.

Davor je komentirao da su ga ugodno iznenadili.

- Uspjeli ste s rukama, a ono što mi se nikako ne sviđa je onaj kad si vukao partnericu. Čini mi se da ste i mrvicu prebrzo došli do kraja - rekao je Davor.

'Moram pohvaliti Darkovu figuru, stomačić ti je nestao'

Na podiju su se zatim našli glumac i voditelj Darko Janeš i njegova plesna partnerica Marija Stošić koji su otplesali quickstep. Iz publike ih je bodrio Miro Ungar kojem je Marija prošle godine bila plesna partnerica.

- Plesali ste kao da vas nitko ne gleda. Nije bila vidljiva trema, bilo je pregršt krasnih koraka, iznenadili ste me, jedino malo fali daha, ali to je kondicija. Mislim da ste napravili dobar posao - rekao je Elio.

Dinko je rekao da će pohvaliti Darkovu figuru jer mu je stomačić nestao i zaključio da je zadovoljan onim što su pokazali.

Žiri ih je nagradio s ukupno 30 bodova.

'Tamara je napokon dobila pravog partnera u showu'

Vozač automobilističkih utrka Niko Pulić (49) i Tamara Despot plesali su quickstep. Žiri ih je nagradio s 32 boda.

- Uspjeli ste, ali ste u rukama vrhunske učiteljice. Ruke i ramena još treba doraditi, tješite se ima nade - rekla im je Milka.

Elio je komentirao da je automobilistički as dobro krenuo jer je vrlo muzikalan i dinamičan.

- Ponekad je to bilo statično i prekruto, ali definitivno ima dinamike i ritma. Morat ćete se malo 'izbrusiti' - rekao je Davor dok je Dinko zaključio kako je Tamara nakon svih godina sudjelovanja u showu napokon dobila pravog partnera.

- Ja konačno plešem, uživam - rekla je Tamara.

Plesni show pjesmom je uveličala Natali Dizdar koja je otpjevala 'U dobru i u zlu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin