Obavijesti

Show

Komentari 66

Ples sa zvijezdama: Prvi su iz showa ispali D. Hoyka i Tihana

Ples sa zvijezdama: Prvi su iz showa ispali D. Hoyka i Tihana
17

OBITELJ ADAMS U osmoj sezoni showa po prvi put je nastupilo deset plesnih parova. Prvi su ispali Damir Hoyka i Tihana Matijašić koji su plesali slowfox

VIDEO

Fotograf Damir Hoyka i Tihana Matijašić nisu se proslavili svojim slowfoxom. Elio im je rekao da su bili uvjereni u svom nastupu i da su se lijepo držali, ali i da je bilo više koreografije nego plesa.

- Muzika je bila iz filma 'Adams Family', a i vi ste na podiju izgledali kao obitelj Adams - rekao im je Dinko prije nego su saznali da su za svoj nastup osvojili jako skromnih 17 bodova.

Kako se njihov nastup nije svidio žiriju, nije se svidio ni gledateljima koji su glasali preko telefona. Damir i Tihana su prvi par koji je ispao iz osme sezone showa Ples sa zvijezdama, u kojoj se po prvi put natjecalo čak deset parova.

- Možda ću još plesati ako ću imati prilike - rekao je Hoyka nakon ispadanja.

Orneli treba fleksibilnosti

Prvi par večeri u osmoj sezoni Plesa sa zvijezdama bili su Ornela Vištica i Marko Herceg. Plesali su slowfox, a za svoju izvedbu dobili su 29 bodova.

- Treba malo više fleksibilnosti u gornjem dijelu - poručio je Davor Bilman Orneli, a Dinko Bogdanić čestitao im je na trudu. 

Giuliano i Marija osvojili su publiku

Giuliano i Marija bili su drugi par večeri i prvi koji su plesali cha cha cha. Milka Babović pohvalila je pjevača kako je unatoč ozlijeđenom koljenu uspio zadovoljiti zahtjeve svoje učiteljice. 

- Bili ste vrlo dobri i zabavni. Osvojili ste publiku - rekao im je Elio Bašan. Osvojili su 22 boda.

'Dobar rad bokovima'

- Svidio mi se rad bokovima. Noge su bile lijene i teške, a s cha cha cha dijelom uopće nisam bio zadovoljan - rekao je Davor Damiru Horvatinčiću i Žanamari Lalić, koji su za svoj nastup dobili 24 boda. 

Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit bili su peti par večeri, a predstavili su se slowfoxom. Dino je Sandi rekao da je i na plesnom podiju, kao i prije na ledu pokazala da je vrhunski sportaš. 

- Drago mi je da si uživala - rekla je Milka Babović Sandi, koja je osvojila 24 boda.

'Kad je otišao autobus otišao je i cha cha cha'

Ronald Braus i Ana Domišljanović plesali su cha cha cha, a Elio im je rekao kako su imali jako veseli nastup. 

- Bilo je zabavno. Kad je u pjesmi otišao autobus, otišao je i cha cha cha. Nadam se da više nećete morati plesati ovaj ples - bio je oštar Davor. Osvojili su 26 bodova.

Prva desetka

Svojom izvedbom cha cha cha Iva Mihalić i Robert Schubert osvojili su žiri. Milka im je dala deset bodova i njihov ples proglasila čudesnim, a Elio je Ivi rekao da je krasna cura te da je pokazala da može pratiti vrsnog plesača kao što je Robert.

Janko Popović Volarić i Valentina Walme plesali su slowfox i nisu oduševili. Davor je glumcu rekao da ima štemersko držanje i da je bio preukočen, a Dinko im je rekao da nisu ples shvatili ozbiljno. Dobili su 20 bodova. 

Najbolji par večeri 

Mislav Čavajda i Petra Jeričević plesali su cha cha cha i oduševili publiku i žiri. Za izvedbu su od Dinka Bogdanića dobili desetku, a sveukupno osvojili su impresivnih 36 bodova. Elio im je rekao da si fantastično pristaju i da su bili jako dobri.

- Vrlo ste skladan par i plesački i glumački. Bili ste mi najbolji večeras - pohvalio ih je DInko.

Uspješni su bili i Nevena Rendeli i Patrik Majcen koji su plesali slowfox. Osvojili su 27 bodova, a Milka je rekla da je njezino srce bilo zadovoljno njihovim plesom. Davor je pak pohvalio Nevenin ritam i to što je cijelo vrijeme imala osmijeh na licu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao