Obavijesti

Show

Komentari 30

Plodna zemlja: Ljubav je stigla na selo, a s njom i podmladak

Plodna zemlja: Ljubav je stigla na selo, a s njom i podmladak
1

Iako se većina farmera u 'Ljubav je na selu' prijavila u nadi da će upoznati srodnu dušu, nitko od njih vjerojatno nije mogao ni sanjati da će ubrzo nakon showa gurati dječja kolica

VIDEO

Nova sezona popularnog showa 'Ljubav je na selu' opasno se počela zahuktavati. Ipak, farmeri se još nisu ozbiljno bacili 'u akciju', ali ako je suditi prema ljubavima koje su u prijašnjim sezonama počele u showu, a kulminirale u rodilištu, ništa nije nemoguće.

Tako su kulminacija bile zaruke farmera Mihaela Sklizovića i Sare Hrnčić. Mihael je crnokosu Saru zaprosio pred kamerama, a Sara je pristala. Danas Mihael i Sara imaju sinčića Bornu.

- Sada živimo zajedno i imamo malog sina Bornu s kojim uživamo i uz kojeg u našem domu vlada prava obiteljska atmosfera. Još se nismo vjenčali, ali u budućnosti svakako planiramo svatove - otkrila je Sara.

U petoj sezoni je otkačena Dragana Vojnović ugostila Nemanju Blanuša te s njim vodila 'bitke'. Tada su se stalno svađali te ga je Dragana jednom prilikom čak i otjerala s imanja, pa nitko nije vjerovao da će baš on biti taj koji će joj ukrasti srce. 

Dragana i Nemanja su se vjenčali početkom prošle godine, a život im je obogatila nova članica obitelji, kćerkica Sara.

- Sretan sam što je ispalo baš ovako da nas je ova emisija spojila  i što sam postao sretni tata - rekao je Nemanja.

Prije osam godina Nikolini Trgovac iz Svete Jane svidio se Mato Smolčić iz Retkovca pokraj Vinkovaca.

- Mato mi je bio najzgodniji. Pazi, mogao bi ti biti zet, rekla sam mami dok smo gledale emisiju - rekla je Nikolina. Poslala je Mati pismo, a ubrzo nakon prvog susreta rodila se ljubav. Nakon sedam mjeseci veze vjenčali su se u Vinkovcima. Par ima kći Ljubicu

Ratar iz Grede kraj Siska Stjepan Pavlić i konobarica iz Krnjaka kraj Karlovca Nikolina Bunčić pri kraju snimanja showa 2012. godine su prekinuli. Stjepan je Nikolinu odbio pred kamerama jer mu nije rekla da je pravoslavne vjere. Ljubav je na kraju pobijedila i par je svoju vezu okrunio brakom.

- Ljudi se svugdje svađaju i sasvim je normalno da se oko nečeg raspravljaju. Mi smo sve nesuglasice riješili razgovorom jer ljubav sve pobjeđuje - rekla je Nikolina. Par ima dvoje djece.

U prvoj sezoni našli su se Tomislav Copić iz Pokrovnika kraj Drniša i Karolina Madar. Sramežljivi radnik na benzinskoj crpki i uzgajivač ovaca zaprosio je Karolinu. Par se vjenčao i ima jedno dijete.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...