Show

Komentari 44

Marko Braić se razbacao, a Tolja zaključio: Bio si najuvjerljiviji

Marko Braić se razbacao, a Tolja zaključio: Bio si najuvjerljiviji

Voditelji Barbara i Duško otvorili su glasovanje, kako bi gledatelji mogli 'spašavati' onaj par koji im se najviše sviđa. U prvoj epizodi nije bilo ispadanja, ali već iduće subote jedan par napušta show

Bilo je malo nazalnih tonova, ali dobro je bilo, komentirala je Zorica Kondža nastup Marka Braića i Gine Victorije Damjanović. Dvojac je otpjevao pjesmu 'Nije mi svejedno' Nine Badrić. 

- Ti si se u životu napjevao, ako ništa drugo pod tušem i to se čuje. U večerašnjoj emisiji si bio najuvjerljiviji po pitanju pjevanja - pojasnio je Tolja. Žiri im je dao 28 bodova. 

Voditelji Barbara i Duško otvorili su glasovanje, kako bi gledatelji mogli 'spašavati' onaj par koji im se najviše sviđa. U prvoj epizodi nije bilo ispadanja, ali već iduće subote jedan par napušta show. 

Iva Jerković i Ivo Amulić izveli su 'More snova' Tedija Spalata.

Žiri im je dao 31 bod, a Danijelu su dirnuli izvedbom. 

Marini Orsag mentorica je Ivana Kindl. Djevojke su pjevale 'Ja sam vlak' Emilije Kokić i Nine Badrić, a publika je bila na nogama.

 

- Ulaz je bija sumnjiv. Marina, jesi li ti čula sve što si otpivala? - upitala ju je Zorica, a ona je rekla kako se baš i nije čula. Žiri je zaključio da je Marina pjevala 'previsoko'. Dobile su od žirija 24 boda. 

Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, koja je u devetoj sezoni došla s Ivanom Šarićem do finala, pjevali su pjesmu Prljavog kazališta 'Ako tražiš nekoga'.

Antuna je malo trema 'pojela', pa je više pjevala Lara, ali obećali su da će do iduće subote biti u top formi. 

- Prenijeli ste emocije. To je najvažnije u ovoj baladi. Prvi put čujem vaš glas pa sam se upitala: Šteta što ovaj čovjek ne svira gitaru, bio bi sjajan kantautor - konstatirala je Kondža. Žiri im je dao 19 bodova.

'Ponoćna zvona' Nene Belana izveli su Maja Ciglenečki i Stjepan Lach. I pobrali su pohvale žirija.

Tolja je jedino rekao da je tonalitet mogao biti malo viši kako bi Maja dodatno došla do izražaja. Dobili su 29 bodova. 

Lu Jakelić i Mario Kovač rasplesali su žiri i publiku u studiju pjesmom 'September' grupe Earth, Wind & Fire. 

- Show je bio fantastičan, ovo me vrlo lijepo vratilo u dobra stara vremena i baš vam hvala što ste izabrali ovu stvar - rekao je Pađen. Dobili su 26 bodova.

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca zapjevali su 'Amigo' Arsena Dedića. 

- Meni ta njihova izvedba zvuči kao da ima nešto više od prijateljstva. S druge strane, toliko su mi jadni, tužni bili, kao da se druže zato što se nitko drugi s njima ne želi družiti - rekao je Jurica Pađen i nasmijao publiku u studiju. Žiri im je dao 24 bodova.

Prvi su na pozornicu došli Areta Ćurković i Goran Bošković, koji su pjevali Kasandrinu pjesmu 'I've Got a Feeling' iz 1995. godine.

- Dobrodošli, otvorili ste show - rekao je Marko Tolja, a pohvalila ih je i Zorica Kondža:

- Moj glazbeni uzor je Aretha Franklin. Odlično ste se snašli, odabir pjesme je bio dobar za vas!

Od žirija su dobili 21 bod. 

Show Zvijezde pjevaju od ove subote ponovno je na malim ekranima. Riječ je o jubilarnoj, 10. sezoni emisije, a u njoj ćemo po prvi put navijati za jedan muško-muški i jedan žensko-ženski vokalni par. Aretu i Gorana smo trebali gledati u otkazanoj sezoni 2020., kao i Maju Ciglenečki. Voditelji su i ovoga puta Duško Ćurlić i Barbara Kolar

Došlo je do male promjene u sastavu ocjenjivačkog suda te se prošlosezonskom trojicu u sastavu Danijela MartinovićJurica Pađen Marko Tolja pridružila Zorica Kondža.

Evo koji su parovi u ovoj sezoni: glumica Areta Ćurković i Goran Bošković, radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, redatelj i scenarist Mario Kovač i Lu Jakelić, radijska i televizijska voditeljica Maja Ciglenečki i Stjepan Lach, televizijski autor i voditelj Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, komičarka Marina Orsag i Ivana Kindl, glumica Iva Jerković i Ivo Amulić, glumac Marko Braić i Gina Damjanović

POGLEDAJTE ZVIJEZDE VRIŠTE S MARKOM BRAIĆEM:

Najčitaniji članci