Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
59 komentara

Počeo je Milijunaš: Mirella iz Splita osvojila je 32.000 kuna

Mirella Žanetić iz Splita najdalje je dogurala. Bez problema je odgovarala na pitanja i šalila se s voditeljem, sve dok nije zapela na pitanju 'Što zapravo znači ime ukrajinskoga grada Černobila?'

Foto: HRT
59 komentara

Kviz 'Tko želi biti milijunaš?' vratio se večeras na male ekrane, a bit će emitiran na programu HTV1 četvrtkom u 20:05 sati. Ovo će biti osma sezona hrvatske verzije 'Milijunaša'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Natjecanje u kojem kandidati pomiču svoje granice tako što odgovaraju na pitanja čija novčana vrijednost raste kako odmiče igra vraća se nakon gotovo desetljeća izbivanja s malih ekrana, čemu se vidno razveselio i voditelj Tarik Filipović (47). 

U prvoj epizodi nove sezone predstavljeno je šest igrača: Nina Ugrinović, Matija Čaić, Goran Banjanin, Sandro Šegedin, Mirella Žanetić i Ninoslav Ljubičić.

Foto: HRT

Goran Banjanin imao je najbrži prst pa je prvi pozvan na vrući stolac. Iako mu je Tarik pomagao s odgovorima na prvih pet pitanja, kao što je pomagao i ostalim kandidatima koji su se natjecali, nije uspio daleko dogurati. Osvojio je tisuću kuna. Pao je na pitanju 'U kojem filmu Jim Carrey izvodi najneugodniji zvuk na svijetu?'. Točan odgovor bio je 'Glup i gluplji', a Goran je rekao: 'Ja, ja i Irena'. 

NAKON GOTOVO DESET GODINA Započelo snimanje Milijunaša, Tarik je bio odlično raspoložen

Nakon njega došao je Sandro Šegedin. Već u prvoj emisiji imao je problema sa džokerom zovi jer je 25 sekudni isteklo, a nije bio siguran je li čuo točno dobro. Zato je tražio i pomoć publike. Dali su mu krivi odgovor pa je kući otišao s tisuću kuna. 

Foto: HRT

Mirella Žanetić iz Splita najdalje je dogurala. Bez problema je odgovarala na pitanja i šalila se s voditeljem, sve dok nije zapela na pitanju 'Što zapravo znači ime ukrajinskoga grada Černobila'. Umjesto pelin, rekla je glog i tu je završila njena igra, ali i prva emisija. Osvojila je 32.000 kuna. 

Foto: HRT

Redatelj kviza je Dalibor Sokolić, a urednik Igor Grković. Prethodnih sedam sezona prikazivalo se u razdoblju od 2002. do 2010. te su bilježile rekordnu gledanost. U tih sedam sezona samo je jedna osoba postala milijunašem, točnije milijunašicom.

EKSKLUZIVNO: GENIJALCI IZA KVIZA Naša pitanja koja sastavljamo za 'Milijunaša' štiti tajni kod...

Profesorica hrvatskog jezika Mira Bičanić (46) 2003. točno je odgovorila na sva pitanja i osvojila milijun kuna. 

 

Naši partneri pišu
Message