Obavijesti

Show

Komentari 141

Albina zatvorila prvu epizodu dobrim komentarima: Ne znam za ples, ja sam tebe gledao!

Albina zatvorila prvu epizodu dobrim komentarima: Ne znam za ples, ja sam tebe gledao!
45

Nova sezona donosi nam i neka nova lica pa će tako svoju zvijezdu za borbu do pobjede dobiti i plesačice Helena Bradvica i Nika Jelić te poznati plesači Ivan Jarnec i Alan Walme

VIDEO

Svih 13 parova otplesalo je prvi ples. Vodeći su Filip i Paula s 30 bodova, a na dnu ljestvice su Matija i Helena sa 16 bodova. 

Predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2021., Albina Grčić, plesala je jazz s partnerom Marijem Ožboltom. Igor i Franka dali su im sedmice, Larisa 6, a Marko 5. 

Matija Lovrec plesao je tango s Helenom Bradvicom, ali nisu oduševili žiri. Dobili su 4 boda od Igora i Larise, 5 od Franke, a 3 od Marka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slastičarka Ivana Čuljak pleše 'cha cha cha' s partnerom Ivanom Jarnecem. Igor i Franka dali su im 6, Larisa 5, a Marko 4 bodova. 

Sandi Pego za plesnu partnericu dobio je Helenu Janjušević, a u prvoj epizodi plesali su jive. 

Glumica Bojana Gregorić Vejzović plesala je quickstep s Gordanom Voglešem. Tijekom proba, dogodila im se nezgoda pa je Gordan slomio nos, ali to ga nije omelo da s partnericom odlično uvježba koreografiju. Igor i Franka su njihov ples ocijenili 7-icom, Larisa im je dala 8, a Marko 6. 

Make-up influencerica Jelena Perić pleše jive s Markom Mrkićem, prošlogodišnjim finalistom. Igor, Larisa i Franka dali su im 7, a Marko 5. 

- Nisam znao tko je mentor, a tko je učenik - rekao joj je Marko iz žirija. 

Glumac Marko Petrić za plesnu partnericu dobio je prošlogodišnju pobjednicu Gabrielu Pilić. Zaplesali su tango. Iako je Marko priželjkivao da će mu plesna partnerica biti Valentina Walme, ne samo zato što mu je djevojka već i zato što je odlična plesačica, bio je oduševljen kad je ugledao Gabrielu. 

- Tehnika je bila odlična za prvu emisiju. Što se tiče držanja, previše si vukao laktove nazad. Da si plesačica, bio bi odlična. Dobar si follower, a želio bih da budeš lider - rekao je Marko Ciboci. Igor, Larisa i Franka dali su im 7 bodova, a Marko 5

Plus size manekenka Lucija Lugomer sambu pleše s Markom Šapinom. Od Igora i Franke dobili su 6, od Larise 5, a Marka 4. 

Glumac Filip Vidović Paula Jeričević zaplesali su bečki valcer. Igor i Marko dali su im 7, a Franka i Larisa 8.

Glumac Asim Ugljen svoje će plesno umijeće pokazati s partnericom Nikom Jelić i to plešući paso doble. 'Ja sam sretan što sam uopće stao pred ove ljude', rekao je Asim. Igor, Larisa i Franka dali su im 6, a Marko 4. 

Vlatka Pokos plesala je valcer s Mateom Cvenićem, koji je u prošloj sezoni plesao s Nives Celzijus. Marko nije bio oduševljen njezinim plesom. Igor i Franka dali su im 6, Larisa 5, a Marko 3. 

- Idući put želim da ti kao opasna žena plešeš opasno - rekao joj je. 

Brazilski model Pedro Soltz za plesnu partnericu dobio je Valentinu Walme. Plesali su paso doble. Od Igora, Larise i Franke su dobili 8-icu, a Marko je smatrao da je ples bio za 6.

Na plesni podij prvi su izašli pjevačica Domenica Žuvela i profesionalni plesač Alan Walme, a plesali su rumbu na pjesmu 'Moje zlato' Petra Graše, novopečenog supruga svoje najbolje prijateljice Hane Huljić kojoj je bila kuma na vjenčanju prije nekoliko tjedana. Igor im je dao ocjenu 6, Larisa 6, Franka 7, a Marko 3. 

Jedva čekamo kandidate. Bit će uzbudljivo i svi smo nestrpljivi, rekla je Franka Batelić, članica žirija u 'Plesu sa zvijezdama'. Zvjezdanu postavu nove sezone showa čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

Poznatim imenima pridružuju se profesionalni plesači, odnosno njihovi mentori koji će zvijezde pripremiti za glamurozni plesni podij i s kojima će skupa zasjati na pozornici. Parove su tajili do prve live emisije, ali znamo da ćemo gledati Paulu Jeričević, Valentinu Walme, Helenu Janjušević, Matea Cvenića, Marka Šapinu, Marka Mrkića, Maria Ožbolta, Gordana Vogleša kao i prošlogodišnju pobjednicu Gabrielu Pilić.

U 'Plesu sa zvijezdama' ćemo ove sezone vidjeti više od 700 kostima i 200 pari trepavica
U 'Plesu sa zvijezdama' ćemo ove sezone vidjeti više od 700 kostima i 200 pari trepavica

Nova sezona donosi nam i neka nova lica pa će tako svoju zvijezdu za borbu do pobjede dobiti i plesačice Helena Bradvica i Nika Jelić, te poznati plesači Ivan Jarnec i Alan Walme.

Voditelji su Igor Mešin i Maja Šuput Tatarinov, a članovi žirija Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka Batelić Ćorluka. 

POGLEDAJTE VIDEO S JELENOM PERIĆ:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju