Obavijesti

Show

Komentari 24

Alen Bičević pobijedio u četvrtoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato

Alen Bičević pobijedio u četvrtoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato
27

Kad ovako doživiš nešto da transformacija i imitacija i pjesma i glas budu sve jedno, onda ti ne može bit svejedno, rekao je Enis

VIDEO

Iza nas je još jedna epizoda zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kandidati su pripremili eurovizijske hitove. Njihove izvedbe pratili su i ocjenjivali  Renata Končić MineaGoran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić.

Oni stoje iza svih transformacija u TLZP-u: 'Izrađujemo čak i štikle za naše muške kandidate'
Oni stoje iza svih transformacija u TLZP-u: 'Izrađujemo čak i štikle za naše muške kandidate'

Nakon energične Indire Levak u prošloj emisiji, Luciano Plazibat transformirao se u jednu od svojih omiljenih domaćih pjevačica, Severinu.

- Sevka je meni kroz život uvijek bila prisutna. Ja sam je slušao uživo barem 15 puta. Počeo sam plesati zbog njezinih pjesama - otkrio je Luciano prije svog nastupa te dodao da bi volio da mu se pjevačica javi.

Sa stilom je otvorio četvrtu emisiju Severininim hitom 'Ante' te zabavio i nasmijao žiri.

- Plesački je bilo fenomenalno. Podsjetilo me na serijal Rocky Balboa. U nekim trenucima dosegnuo si zvijezde. Bilo je čak i poučno - rekao je Goran.

- Prezabavno! Ja bih ti najradije rekla 'puno si lip, al' nisi moj tip', ali ti si baš moj tip! Kroz sve ove transformacije nekako uvijek ostaviš svoj trag, bez obzira na bodove. Meni si toliko zabavan, stvarno si super i ja ću ti to danas pokazati bodovima -  poručila je Minea.

- Stvarno si prekrasan. Bilo je jako zabavno - priznao je Bešlagić.

- Sviđa mi se što, bez obzira na bodove, uživaš u svakoj transformaciji - dodao je Roth.

Prošlotjedna pobjednica Mia Negovetić izvela je svoju prvu mušku transformaciju u Miroslava Škoru. Iako je otkrila da ga dosad nije puno slušala, Mia se na pripremama uživjela u ulogu, a svojom transformacijom i izvedbom pjesme 'Moja Juliška' osvojila je i simpatije žirija.

- Ja sam neki dan svoju omiljenu duksericu stavio na 90 stupnjeva, a centrifugu na 1400 okretaja – evo tako ti izgledaš meni večeras. Škoro iz centrifuge. Siguran sam da će moj dragi prijatelj Miro ovo gledati i da će mu biti drago. Bila si jako zabavna i probudila si ovu moju slavonsku stranu - poručio je Mario.

- Bilo je jako zanimljivo. Trebat će mi neko vrijeme da to malo numeriziram - dodao je Navojec.

- Ovo je bila itekako Škorina energija. Ne slažem se s Marijem da je nije bilo - primijetila je Minea.

- Bravo, Škoro! Bio je skoro najbolji - zaključio je Enis.

Kao Dua Lipa iz transformatora je izašla glumica Marija Kolb s pjesmom 'Physical'. Iako je priznala da joj je pjesma bila zahtjevna za izvođenje zbog tonaliteta, Marija je bila na visini zadatka.

- Ti si jedna od boljih pjevačica među glumicama. I mogu ti reći da ti ova boja kose jako lijepo stoji. Ovo je već četvrta emisija i niti jedanput nisi bila osrednja ili loša. Uvijek si na visini zadatka i zapravo me oduševljavaš iz emisije u emisiju. Za mene si otkriće - poručio je Mario, dok je Minea dodala da ju je Marija impresionirala glasom.

- Iznijela si dio sebe koji dosad nismo imali priliku čuti - rekla je Minea.

- Umirala sam dok sam došla do toga da ovo mogu - priznala je Kolb.

Tomislav Marić ToMa nastupio je kao Albina Grčić s njezinim eurovizijskim hitom 'Tick-tock', a posebnu pažnju plijenili su njegov efektni kostim i visoke note koje je s lakoćom izveo.

- Ti si muškarac i zaista treba ući u nježnu, lijepu i krhku Albinu koja je u svoj nastup unijela puno ženstvenosti - rekla je Minea. 

- Imam osjećaj da su maske sve bolje i bolje - rekao je Enis. Mario ga je posebno pohvalio što je pjevao u originalnom tonalitetu, dodajući da je to veliki izazov za muškarca.

Antonia Dora Pleško oduševila je kao portorikanski pjevač i reper Farruko i njegovom poznatom pjesmom 'Pepas' koja je zaludila obožavatelje diljem svijeta.

- Digla si cijelu publiku i studio na noge. Zakuhala si energiju, postalo je vruće – to si ti i ta tvoja luda, mladenačka energija - poručila je Minea.

- Sviđa mi se kako si pristupila ovom zadatku. Ja znam da to nje bilo niti malo lako… Ti si to jako dobro odradila i imaš od mene jedan veliki pljesak - rekao je Mario.

- Ti sve što uzmeš od zadataka, ti to sprovedeš do kraja - zaključio je Enis.

Uvjerljivom transformacijom u prošlogodišnjeg finskog predstavnika na Euroviziji umjetničkog imena Käärijä oduševio je glumac Faris Pinjo, a njegova interpretacija pjesme 'Cha, Cha, Cha' izmamila je brojne komplimente žirija.

- Stvarno je fascinantno koju si količinu energije donio. Ne slažem se ni sa čime u ovoj koreografiji, a sve mi godi – ne znam ti to objasniti. Bio si zaista odličan i napravio si kaos u publici - zaključio je Enis.

- Ostavio si me bez teksta - istaknuo je Roth.

- Kakva energija divlja. Bilo me strah, uhvatila me neka jeza na početku - priznala je Minea.

- Kad sam vidjela da ću biti Lady Gaga bilo mi je – Isuse Bože, što ću sad? - otkrila je Antonija Šola prije svoje transformacije u jednu od najvećih pop zvijezda današnjice. Nastupila je s njezinim prvim velikim hitom 'Just Dance'.

- Jako si zgodna večeras i jako ti lijepo stoji ovo. Mi smo se jako zabavili i komentirali smo da si njezine pokrete skinula. Bila si mi sjajna - rekao je Mario.

Alen Bičević je s pjesmom 'Pamtim samo sretne dane' potpuno oduševio žiri. Uvjerljivo je utjelovio Gabi Novak, žiri je bio u potpunom šoku. Do kraja nastupa svi u studiju bili su na nogama i zajedno s njim pjevali stihove evergreena objavljenog daleke 1982. godine.

- Ja ne želim sjesti – bravo, bravo, bravo! Ovo je bilo divno, srce mi lupa jače nego tvoje. Ovo je trenutak takve emocije, ja možda ništa ne bih rekla, imaš moj naklon - poručila je Minea, a svoje oduševljenje nastupom izrazio je i Goran.

- Nakon ovakve točke apsurdno je bilo što govoriti – čuli ste reakciju publike. Ja ti samo mogu čestitati i zahvaliti se, meni je ovo bilo briljantno - rekao je.

- Dragi moj Alene, kada pjevač uistinu osjeti i doživi o čemu se radi u pjesmi, u svakoj noti, onda će te riječi pjesme i cijeli performans odzvanjati istinito - dodao je Mario.

- Kad ovako doživiš nešto da transformacija i imitacija i pjesma i glas budu sve jedno, onda ti ne može bit svejedno - kazao je Enis.

Nakon bodova žirija i ostalih kandidata, pobijedio je Alen. I to baš na svoj rođendan! 

- Hvala svima - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.