Obavijesti

Show

Komentari 9

Mentori su popunili timove, a borbu će nastaviti 16 kandidata

Mentori su popunili timove, a borbu će nastaviti 16 kandidata
14

Nakon napete nokaut faze krenuo je možda i najstresniji dio natjecanja, a to je dvoboj faza. U ovu je fazu prošlo 24 natjecatelja

VIDEO

Na redu je bila još jedna, deveta epizoda showa 'The Voice' u kojima će kandidati ponovno pokazati svoj talent. Mentori su Vanna, Dino Jelusić, Davor Gobac i Damir Urban, a voditelji Iva Šulentić i Ivan Vukušić.

Vanna pokazala kako će večeras izgledati u Voiceu pa naišla na kritike: 'Mršava, ne sviđa mi se'
Vanna pokazala kako će večeras izgledati u Voiceu pa naišla na kritike: 'Mršava, ne sviđa mi se'

Nakon napete nokaut faze krenuo je možda i najstresniji dio natjecanja, a to je dvoboj faza. U ovu je fazu prošlo 24 natjecatelja.

Emisija je započela zajedničkom izvedbom kandidata. 'Stand by me' Ben E. Kinga zajednički je glazbeni broj kojim su se predstavili ovi talentirani mladi ljudi prije nego što je počelo natjecanje.

- Bilo bi dobro kad bi svi mogli ostati u emisiji, ali neće biti tako, nego napeto, emotivno i uzbudljivo. Neka dvoboj počne - rekli su voditelji prije početka.

Prvi su na scenu izašli Laura Sučec i Dorian Stipčić iz Vannina tima. 'Drivers License' Olivije Rodrigo, pjesma je koja nije zamišljena izvorno kao duet, otvorila je emisiju.

- San mi je da mi netko otpjeva ovu pjesmu. Autorica pjesme ima 22 godine i nekako je generacijska za njih dvoje - među ostalim je rekla mentorica Vanna. 

- Znate da vas volim i cijenim, ali dalje sa mnom ide Laura - donijela je Vanna prvu tešku odluku večeras. Dorianu je ostala mogućnost da ga netko od ostalih mentora 'preuzme', ali nitko nije pritisnuo 'gljivu'.

Na red je došao Urbanov tim. Natali Radovčić i Petar Brkljačić izveli su pjesmu 'Ima nešto u tom što me nećeš' Nine BadrićŽeljka Joksimovića.

- Svi ćete preživjeti ove dvoboje, bez obzira na sve, jer bit pjevanja je da pjevaš ljudima i preneseš nešto lijepo. Svojim glasom ulaziš ljudima u domove i njihove živote - rekao je Urban.

Nakon emotivnog nastupa i pokušaja 'pomoći' ostalih mentora, Urbanova odluka je da u timu ostaje Petar. Natali je uza sve komplimente ostala prepuštena sudu ostalih mentora i dogodilo se prvo 'preuzimanje' u showu. Između Gopca i Dine koji su joj dali povjerenje, Natali je odabrala da u emisije uživo ide u Dininu timu.

Sljedeći na redu bio je Dinin tim. 'Kad čujete duete na radiju, ne slušate tko je bio bolji, nego uživate u tome', objasnio je Dino svoju strategiju. Na scenu su izašli Marko Vukić i Martin Kosovec i vrlo sigurno i snažno izvode legendarnu pjesmu 'Let The Sunshine In' iz mjuzikla 'Hair'. Svaki poseban na svoj način, večeras u duetu dobili su niz komplimenata ostalih mentora, a Dino je, jedva kontrolirajući suze, odlučio da s njim dalje ide Marko Vukić. Na oduševljenje publike Vanna je iskoristila mogućnost preuzimanja i Martin je prešao u njezin tim.

Iz tima Gobac prvi su nastupili Gabriela Braičić i Fran Uccellini i u duetu donijeli prekrasnu talijansku pjesmu 'Come Neve' Giorgie i Marca Mengonija. Publika ih je nekoliko puta nagradila pljeskom za vrijeme izvođenja, ostali mentori su niz komplimenata izrekli za njihov nastup, a Gobac je donio odluku da s njim dalje nastavlja Gabriela Braičić, a Fran napušta natjecanje.

Martina Bakić i Duška Brčić Šušak, triljsko-sinjske prijateljice i u privatnom životu, izvele su pjesmu 'It's All Coming Back To Me Now' Meat Loaf & Marion Raven.

- Idemo biti bez glume, onako kako to radimo cili život pa kako bude - rekla je Duška. Pred mentorom Dinom ponovno je bila teška odluka jer su zaista moćno izvele ovu pjesmu te pokazale i nježniju stranu svojih glasova i interpretacije. Dino je odlučio da s njim dalje nastavlja Duška. Velika napetost je u studiju jer publika očekuje preuzimanje sjajne Martine, no to se nije dogodilo i ona je napustila natjecanje.

Danijela Hajdinjak i Toni Šimonović, dvoje jakih individualaca iz Urbanova tima, izveli su pjesmu 'Creep' grupe Radiohead.

- Ovo mi je najbolji duet danas. Posebno je ovo bilo - komentirao je Dino.

- Volim ovu stvar, odlično ste je iznijeli i drago mi je što nisam u koži vašeg mentora - dodao je Gobac. Urban je uz niz komplimenata odlučio da s njim dalje nastavlja Toni. Danijela napušta natjecanje.

Pjesmu 'Beggin' vrlo energično izveli su Sandro Bjelanović i Mario Pavlić i mentora Gopca ponovno stavili na muke koga odabrati za nastavak natjecanja. 'Nema suza u mom timu', rekao je Gobac i nakon komentara i komplimenata ostalih mentora odluka je pala da dalje ide Sandro, a Mario Pavlić napušta natjecanje uz pregršt dobrih želja upućenih od strane mentora.

Novu lavinu emocija donijeli su Ivana Jukić i Sergej Božić izvedbom pjesme 'Lift Me Up' Rihanne. 'Bravoooo', bila je reakcija mentorice Vanne. Nizali su se komplimenti mentora.

- Ja sam se isplakala već na probama, oni uopće nisu svjesni svoje snage i što proizvode kod nas i bolje je da nisu, ali moram donijeti odluku - rekla je Vanna. Sergej prolazi dalje. Za sjajnu Ivanu Jukić ostaje mogućnost da je netko preuzme i to se dogodilo. Ivana postaje članica tima Urban.

'Ono najvažnije kod ove pjesme je da prenesete nadu', jedan je od savjeta upućenih Ani Širić i Luciji Stipanović koje su izvele svevremensku pjesmu 'Imagine' J. Lennona.

- Bile ste izvrsne, svaka na svoj način. Izgledate kao da ste iste na sceni, a ustvari svaka od vas je različita i izvrsna - komentirao je Urban i donio odluku da s njim nastavlja Ana Širić. Lucija napušta natjecanje iako je publika pokušavala utjecati na Gopca koji je jedini imao šansu preuzeti je. 'Zeznuo si se, nećeš imati boljeg kandidata', rekao je Urban Gopcu nakon svega.

'Vino i gitare' Gabi Novak izvele su Luna Rajković i Nikolina Stipić. Možda pomalo neočekivan izbor pjesme mentora Gopca, ali sjajna izvedba i velika potpora publike i niz komplimenata ostalih mentora. Ponovno Gobac imao težak zadatak. Njegova je odluka da dalje ide Nikolina Stipić, a Luna je napustila natjecanje.

'The Loneliest' grupe Måneskin izveli su Luka Novokmet i Teo Kifer. 'Odlična izvedba i vrlo ste podjednaki, odličan ste duet', komentirao je Gobac.

- Maneskin je negdje između vas, Vanna je to odlično napravila - dodao je Dino. Vanna je odlučila da s njom ide dalje Teo Kifer, a na oduševljenje publike Gobac je preuzeo Luku Novokmeta.

Timovi Vanne, Gopca i Urbana su se popunili i nije bilo više mogućnosti za preuzimanje. Ostalo je samo jedno mjesto u Dininu timu. Karla Jovanović i Jakov Peruško Rihtar izveli su pjesmu 'Higher Love' Kyga i Whitney Houston i sjajnom izvedbom zakomplicirali odluku svog mentora.

- Neke suze sam danas potrošio, nažalost, ima mjesta samo za jedno - sažeo je Dino emocije i realnost odluke. Uza sve komplimente oboma, dalje s Dinom nastavlja Jakov.

Šesnaestero natjecatelja prošlo je dalje i gledat ćemo ih u prvoj emisiji uživo ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu