Show

Komentari 12

Počinje nova sezona showa 'Brak na prvu': Svađa i suza bit će već na prvim ceremonijama

Počinje nova sezona showa 'Brak na prvu': Svađa i suza bit će već na prvim ceremonijama

'Da je meni neki dečko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla', poručila je mladenkina kuma na drugoj ceremoniji

Počinje treća sezona showa 'Brak na prvu', a gledatelje već u prvoj epizodi očekuju dva raskošna vjenčanja, emocije, ali i prve trzavice mladenaca te njihovih gostiju.

Hrabru skupinu potpunih neznanaca koji su se odlučili prijaviti u RTL-ov show spojili su i ove godine Iva Stasiow, Sanela Kovačević Nelly te Boris Blažinić. Priliku da međusobno podijele svoje želje i očekivanja kandidati su dobili na djevojačkoj i momačkoj večeri, gdje su se i prvi put upoznali.

Prošli brakovi i veze, idealni partneri i uzbuđenje uoči vjenčanja samo su neke od škakljivih tema o kojima su razgovarali. U prvoj epizodi održale su se dvije ceremonije, a eksperti su objasnili zašto su odlučili spojiti baš ta dva para.

- Wow, predivno! Ne mogu sakriti oduševljenje. Apsolutno žena po mom - ostao je bez riječi prvi mladoženja dok je prema njemu koračala buduća supruga u vjenčanici.

Dok je prvo vjenčanje prošlo više nego idilično, na drugom su se pojavile prve trzavice i podbadanja i to između dvije kume. 

- Da je meni neki dečko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla - poručila je mladenkina kuma.

- Kuma mi se čini vrlo zanimljiva, pomalo simpatična i nije mi se baš jako dopao njezin smisao za humor. Možda joj to fali, a i malo inteligencije, eventualno - stala je u obranu mladoženje njegova kuma.

Novu sezonu ovog sociološkog eksperimenta gledatelji će moći pratiti već večeras.

Najčitaniji članci