Počinje Survivor! Mario Mlinarić javio nam se iz Dominikanske Republike: 'Priroda je čudesna' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 6

Počinje Survivor! Mario Mlinarić javio nam se iz Dominikanske Republike: 'Priroda je čudesna'

Počinje Survivor! Mario Mlinarić javio nam se iz Dominikanske Republike: 'Priroda je čudesna'
11

Svi su spremni za veliku avanturu koja ih čeka. Energija na setu je odlična, rekao nam je Mario Mlinarić, voditelj adrenalinskog showa ‘Survivor’, koji počinje u ponedjeljak na malim ekranima

VIDEO

Dvadeset neustrašivih kandidata. Dva tima. Jedan cilj - ostati do finala, pobijediti sve izazove u Dominikanskoj Republici i osvojiti novčanu nagradu. U ponedjeljak napokon počinje svjetski poznati adrenalinski show "Survivor" na programu Nove TV. Na nepoznatom teritoriju bez osnovnih elemenata komfora bit će prepušteni sami sebi.

- 'Survivor' samo što nije počeo, a kandidati su već iskusili prve izazove u Dominikanskoj Republici, koja nas je oduševila prekrasnim plažama i netaknutom prirodom od koje zaista zastaje dah. Svi su spremni za veliku avanturu koja ih čeka, a timski izazovi sigurno će gledateljima pružiti dozu napetosti i neizvjesnosti jer su članovi oba tima u izvrsnoj fizičkoj spremi i odlučno idu prema pobjedi. I ja sam doživio nalet adrenalina promatrajući kandidate kako daju sve od sebe u zahtjevnim zadacima koji testiraju njihovu snagu i izdržljivost, a kao nekome tko se godinama aktivno bavi sportom, kako profesionalno tako i rekreativno, izuzetno mi je drago vidjeti sportski duh i timski rad među kandidatima. Energija na setu je odlična i nadam se da će to osjetiti i gledatelji - javio nam se kratko iz Dominikanske Republike Mario Mlinarić.

On će s Bojanom Perićem voditi timove kroz njihove uspone i padove.

Svoju izdržljivost u hrvatskom timu testirat će magistar kineziologije Goran Špaleta, instruktor fitnessa Kristian Rauch, studentica kineziologije Nika Rakić, studentica marketinga, društvenih medija i odnosa s javnošću Sanja Močibob, kondicijski trener Tomislav Rubinjoni, studentica Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, djelatnik teretane Viktor Bobić, studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović, konobar Roko Simić i pjevačica Ivana Banfić.

- Povezala sam se s prirodom. Jedna od želja mi je da napravim Survivor kamp u Hrvatskoj na prekrasnome mjestu pokraj mora u šumici, kamo će dolaziti svi koji vole mir i prirodu, biljke i zdrav način života - rekla nam je Banfić.

U 'Survivor' ulaze nekadašnja stanarka BB kuće, Ivana Banfić i atraktivna srpska košarkašica
U 'Survivor' ulaze nekadašnja stanarka BB kuće, Ivana Banfić i atraktivna srpska košarkašica

U drugom timu su hip-hop glazbenik Igor Lazić Niggor, trenerica Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor tjelesnog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentica psihologije Nađa Erić, zaposlenik Crvenoga križa Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomist Stevan Stevanović te trenerica Ivona Koković.

Tijekom showa kandidati će se suočiti s dvije vrste izazova u kojima mogu osvojiti vrijedne nagrade ili imunitet od eliminacije.

- Snaga, izdržljivost, motivacija, disciplina, fair play i timski duh uz malo sreće mogu dovesti kandidate do samoga kraja - poručuje Mlinarić.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S JELENOM PERIĆ

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu