Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Podržavaju vegane: Beyonce i Jay-Z daju im karte za koncert

Pjevačica je obećala da će jesti doručak na biljnoj bazi te da ponedjeljkom neće jesti meso, dok je Jay-Z obećao da će jesti dva obroka dnevno temeljena isključivo na biljnoj prehrani

Foto: Instagram
5 komentara

Glazbene zvijezde Beyonce (37) i Jay-Z (49) daju svojim obožavateljima priliku da osvoje doživotne besplatne karte za njihove koncerte u zamjenu za jednomjesečni prelazak na vegansku prehranu.

Pjevačica je objavila natječaj na Instagramu, gdje trenutno ima 123 milijuna pratitelja, u znak potpore projektu Greenprint, koji ohrabruje ljude da smanje svoj negativan utjecaj na okoliš tako da usvoje prehranu temeljenu na namirnicama biljnog porijekla.

Foto: Instagram/orijent

Beyonce je obećala da će jesti doručak na biljnoj bazi te da ponedjeljkom neće jesti meso, dok je Jay-Z obećao da će jesti dva obroka dnevno temeljena na biljnoj prehrani.

Taj projekt je zamisao Beyonceinog osobnog trenera Marca Borgesa, koji je krajem godine objavio knjigu 'The Greenprint' u kojoj objašnjava svoju biljnu prehranu i plan vježbanja. Pjevač i njegova supruga čak su napisali i predgovor za tu knjigu.

Foto: Instagram/orijent

Studija u časopisu Science objavljena u lipnju prošle godine zaključila je kako bi izbjegavanje mesa i mliječnih proizvoda omogućilo smanjivanje utjecaja na okoliš.

Prema pravilima natječaja, jedan obožavatelj dobit će dvije karte za službenu koncertnu turneju Beyonce i/ili Jay-Z za idućih 30 godina. 

7 HIT FRIZURA ZA PROLJEĆE: Ako uskoro planirate frizeru, pokažite mu ove slike

Naši partneri pišu
Message