Obavijesti

Show

Komentari 13

Podržavala Trumpa, a sada želi na mjesto guvernera Kalifornije

Podržavala Trumpa, a sada želi na mjesto guvernera Kalifornije
6

Aktualni guverner, demokrat Gavin Newsom, trenutno se suočava s mogućim opozivom uslijed kampanje koju su pokrenuli republikanci. Jenner ima ideju...

VIDEO

Kanye West nije postao novi predsjednik SAD-a no, iz Kardashian - Jenner klana dolazi novo iznenađenje. Bivša olimpijka i reality zvijezda Caitlyn Jenner razmišlja o kandidaturi za guvernerku Kalifornije. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

02:28

Koliko je ozbiljna u ovom naumu govori i činjenica da je već počela okupljati političke savjetnike za svoju kampanju, rekli su bliski izvori za Axios

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Aktualni guverner, demokrat Gavin Newsom, trenutno se suočava s mogućim opozivom uslijed kampanje koju su pokrenuli republikanci. Naime, oni su ljuti zbog njegove imigracijske i porezne politike, a njihovi napadi su dobili novu jačinu uslijed nezadovoljstva zbog načina vođenja krize izazvane korona virusom. 

Bivši guverner Kalifornije, demokrat Gray Davis, 2003. godine susreo se sa sličnim problemima. Opozvan je, a na njegovo mjesto je došao republikanac Arnold Schwarzenegger, glumac najpoznatiji po ulozi u filmovima 'Terminator'.

Mama Jenner 30 godina nije platila račun, kći ju napala: Ti si kur*a, sad znamo na koga smo!
Mama Jenner 30 godina nije platila račun, kći ju napala: Ti si kur*a, sad znamo na koga smo!

Caitlyn Jenner istaknuta je republikanka koja je prije podržavala bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, a očekuje sad da bi mogla baš kao i Schwarzenegger donijeti pojačanu pozornost javnosti na utrku tko će voditi najmnogoljudniju državu SAD-a.

U razgovoru sa savjetnicima pomaže joj Caroline Wren koja je bila zadužena i za prikupljanje sredstava u kampanji Donalda Trumpa, a pomogla mu je organizirati i skup 6. siječnja koji je prethodio neredima na Kapitolu. 

Njih dvije upoznale su se, prema navodima izvora, preko American Unity Funda (neprofitne organizacije usmjerene na LGBT+ pitanja), a njihovi glasnogovornici odbili su davati bilo kakve komentare o ovoj suradnji. 

Instagram

Jenner je postala slavna 1976. kada je osvojila desetoboj na Olimpijskim igrama u Montrealu, a kasnije se pojavljivala u reality emisiji Keeping Up with Kardashians.

Bila je u braku s Kris Jenner, a za magazin Vanity Fair 2015. godine javno je objavila da je transseksualna i po prvi put upotrijebila novo, žensko ime. 

Podsjetimo, Caitlyn je otprije poznata po kontroverznim stavovima koje je zadržala i nakon tranzicije u ženu. 

To pokazuje i njezin stav iz 2018. godine, kada je, iako ga je podržavala, za The Washington post javno kritizirala tadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa zbog njegovog odnosa spram trans osoba. 

- Stvarnost je takva da ovaj predsjednik neumorno napada trans zajednicu. Vođa naše nacije nije pokazao da poštuje ionako marginaliziranu i napadanu zajednicu. Ignorirao je našu ljudskost. Uvrijedio je naše dostojanstvo. Pretvorio je ljude u političke pijune dok je šibao animus protiv nas u pokušaju da energizira najdesniji segment svoje stranke, tvrdeći da su njegove anti-transrodne politike namijenjene 'zaštiti zemlje'. Ovo je politika u najgorem slučaju. To je neprihvatljivo, uznemirava i duboko me osobno povrijedilo - prenosi The Independent

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba