Show

Komentari 23

Pogledajte dom koji uređuju Luka i Ingrid: 'Udebljao sam se kad mi žena sad dobro kuha...'

Pogledajte dom koji uređuju Luka i Ingrid: 'Udebljao sam se kad mi žena sad dobro kuha...'

U jednom danu ofarbamo cijelu sobu i isti dan skidamo boju. Pitate se zašto? Kada ste zaljubljeni, a žena tako lijepa, deklaracije s proizvoda treba čitati više puta, našalio se Luka Budak iz showa 'Brak na prvu'

Zagrepčanin Luka Budak (29) u show 'Brak na prvu' prijavio se zbog Nadije Amić (29), a na kraju se zaljubio u eksperticu i spisateljicu Ingrid Divković (35). Par je šokirao javnost svojim priznanjem na kraju realityja, a relacija Zagreb-Rijeka nije im pomrsila planove. Luka se sada pohvalio kako uređuje svoju kuću, a fanovi showa nagađaju kako mu se već doselila Ingrid.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka i Ingrid 'uhvaćeni' na Plitvičkim jezerima

Par se može vidjeti u romantičnim šetnjama Zagrebom, a nedavno su 'ulovljeni' i i kako uživaju u ljepotama Plitvičkih jezera. 

- Dame i gospodo, mene je otac uvijek u životu učio da 'jednostavne' poslove vezane za kuću radim sam, da uvijek pokušam i da nikada ne odustajem. Zato za većinu poslova vezano uz kuću ne trebam pomoć. Prije svega ostaloga želim reći da ja danas nisam bio sam - našalio se Luka. S njim je bila, otkriva, i njegova draga. 

- Kada te faktore uzmete u obzir dogodi vam se ovo što se meni, odnosno nama dogodilo. U jednom danu ofarbamo cijelu sobu i isti dan skidamo boju. Pitate se zašto? Kada ste zaljubljeni, a žena tako lijepa, deklaracije s proizvoda treba čitati više puta - kaže Budak.

Prijatelj mu je napisao da mu se čini kako se on udebljao, na što je Luka rekao: 'Kad mi žena dobro kuha.' 

Spisateljica Ingrid nedavno je za RTL.hr progovorila o tome koliko se njezin život promijenio u proteklih nekoliko mjeseci.

- Pisanjem se bavim već jako dugo, profesionalno već sedam godina i svoj put mogu opisati kao jednu veliku avanturu za koju je trebalo jako puno truda, volje, odricanja, ali i debelih živaca. Što se tiče mog života nakon emitiranja showa moram biti iskrena i reći da se puno toga promijenilo. Naime, uz veliki iskorak u profesionalnom smislu dogodila mi se i neplanirana, ali po svemu sudeći, sudbonosna promjena u mom privatnom životu, koji sada eto više i nije toliko privatan. Dakle, zaključak je da mi je spomenuti show uvelike promijenio život, i to na bolje, na čemu sam istinski zahvalna - rekla je zaljubljena Riječanka. 

POGLEDAJTE VIDEO - FINALE SHOWA 'DESERTI OD OKA' Kolindu i Milanovića stavili na tortu 

Najčitaniji članci