Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
126 komentara

Pogledajte kako Eden i Cruz iz 'Santa Barbare' izgledaju sada

Rijetki znaju da slavni ljubavnici Eden i Cruz prema originalnom planu scenarista nisu trebali završiti zajedno. Naime, Eden je trebala biti s Warrenom Lockridgeom

24sata
Foto: 24sata
126 komentara

Iako je od prve emitirane epizode 'Santa Barbare' prošlo više od 30 godina, mnogi gledatelji se i danas sjećaju tada omiljenog televizijskog para - Eden i Cruz.

Rijetki znaju da oni prema originalnom planu scenarista nisu trebali završiti zajedno. Naime, Eden je trebala biti s Warrenom Lockridgeom.

- Snimili smo nekoliko scena, ali nije bilo dobro. S Cruzom se odmah osjetila kemija - rekla je Marcy Walker koja je tumačila Eden jednom prilikom.

A Martinez (68) koji je igrao Cruza se još i danas bavi glumom, a nakon legendarne sapunice glumio je uglavnom u televizijskim serijama. Mogli smo ga gledati u 'General Hospital', 'Longmire', 'Days Of Our Lives' i drugima. U braku je s Lerslie Bryans i ima kćeri Devon Makena i Ren Farren te sina Dakota Lee.

Svojedobno je izjavio kako je čak tri puta odbio ulogu Cruza, ali ga je menadžer uspio nagovoriti da ju prihvati.

Marcy Walker (55) je odustala od glume i odabrala potpuno drugačiji način života. Posvetila se vjeri i radi u župi u Sjevernoj Karolini kao voditeljica programa za djecu.

Udala se čak pet puta, a trenutno je u braku s Dougom Smithom. Ima kći Taylor koju je dobila u braku s Stephenom Collinsom.

Naši partneri pišu
Message