Obavijesti

Show

Komentari 3

Pogledajte najnoviji spot Kaliopi za pjesmu 'Vučica'

Pogledajte najnoviji spot Kaliopi za pjesmu 'Vučica'
2

Sa 10 novih pjesama na albumu, a kojih će Romeo Grill biti kompletan autor, Kaliopi ce produžiti priču legendarne 'Bato, kofer ljubavi' i mnogih drugih ExYu hitova

VIDEO

Nakon što su obnovili međusobnu suradnju sa realizacijom eurovizijske pjesme 'Crno i belo', bivši supružnici Kaliopi i kompozitor Romeo Grill odmah su nakon povratka iz Bakua započeli realizaciju novog albuma.

Ovaj album će sublimirati cjelokupnu energiju i inspiraciju koja je bila u njima svih ovih godina, a koja kod ovog poznatog i dokazanog tandema znači – “Balkan soul-pop”.

Sa 10 novih pjesama na albumu, a kojih će Romeo Grill biti kompletan autor, Kaliopi će produžiti priču legendarne 'BATO, KOFER LJUBAVI' i mnogih drugih ExYu hitova, kao dokazan makedonski brend, spreman da još jednom  potvrdi svoju poziciju na Balkanu.

Album se snima u Švicarskoj, Njemačkoj i  Makedoniji, u jednoj prekrasnoj atmosferi i sa mnogo izvanrednih glazbenika iz cijele regije.

Dok album ne ugleda svjetlo dana, javnost će od danas moći čuti prvi singl sa albuma pod nazivom “Vučica”.  Za njega je snimljen i video spot za koji režiju potpisuje Aleksandar Ristovski – Princ, koji je radio i eurovizijski spot za Kaliopi, kao i mnogo drugih spotova u njenoj karijeri.

- Ovaj album predstavlja jedno predivno i veliko iskustvo za mene, nešto sasvim novo. Radim sa jednim “novim” Romeom, a on sa jednom drugačijom Kaliopi. Najljepše u ovom procesu je otkrivanje trenutka da smo svih ovih proteklih 12 godina u glazbi jedno bez drugog, itekako bili prisutni u osobnim kreiranjima. Drugim riječima, mi kao da se nikad nismo ni rastali. Romeo Grill je definitivno i po definiciji autor, koji zna kako će svojim pjesmama  dotaknuti moju dušu i natjerati me da nadmašim sebe čak i tamo gdje najmanje vjerujem - izjavila je Kaliopi, a Romeo Grill se nadovezao. 

- Jako je teško da se nađe motivacija  za jednog umjetnika kao što je Kaliopi, jer ona je postigla sve u svojoj karijeri – od brojnih nastupa, koncerata, albuma, nagrada, hitova, pa čak i evergreena. Tako da sam presretan što smo oboje napravili jedan veliki korak,  a sa ovim albumom nam nije cilj da dotaknemo zvijezde, već da se okrenemo  ljudima koji vjerno prate Kaliopi  svih ovih godina. Oni su razlog zbog kojeg radimo ovaj album i naša motivacija - zaključio je Romeo Grill. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana