Obavijesti

Show

Komentari 49

Pijana Whitney: Ja sam seksi mačka! Kuč..! Marš od mog tipa

Pijana Whitney: Ja sam seksi mačka! Kuč..! Marš od mog tipa
5

Na partyju u povodu Grammyja posljednji je put pjevala uživo. Tada se napila tekile i svađala sa Stacy Francis jer je mislila da zavodi njenog mlađahnog dečka Ray-J-a

VIDEO

Pokojna pjevačica u klubu je bila s pjevačem Ray J-em (31) s kojim se povremeno viđala posljednje dvije godine. Ray, punim imenom William Ray Norwood Jr., muškarac koji se seksa s Kim Kardashian u njenom kućnom porniću, uživao je u društvu popularne pjevačice. Pili su tekilu i zabavljali se. Whitney je bila poprilično pijana, piše RadarOnline

- Cijelu noć pila je iz iste čaše kao da cijelo vrijeme pije jedno te isto piće. Čašu su joj držali ili dečko ili tjelohranitelj kako nju slučajno netko ne bi fotografirao s alkoholom, ali vidjelo se da je bila 'mrtva' pijana - tvrdi izvor iz kluba. 

Kad se ona popela na pozornicu kako bi s Kelly Price (38) otpjevala pjesmu 'Yes, Jesus Loves Me', Ray je iskoristio priliku i pričao s  Stacy Francis (42), bivšom natjecateljicom 'X Factora'. Kad je Whitney to vidjela poludjela je, otrčala do Raya i počela divljati, tvrdi gost kluba koji je sve vidio. 

Psovanje, naguravanje, urlanje... scena

- To je moj dečko! Ja sam seksi mačka! Kuč..! Marš se od mog tipa - urlala je Whitney, a Ray ju je pokušavao umiriti govoreći joj da voli samo nju, a ne Stacy koja mu je obiteljska prijateljica. 

Očevici tvrde da su je prijatelji koji su bili u klubu okružili kad je počela psovati i vikati kako je nitko ne bi fotografirao ili snimio.

- Whitney, draga, volim te, obožavam te, ti si jedina žena za mene. Smiri se, molim te, radiš scenu - smirivao ju je Ray, no Whitney je položila ruku Stacy na čelo i odgurnula je, a ona joj je vratila istom mjerom.

Morali su ih razdvojiti kako se ne bi potukle. Cijela je situacija izgledala krajnje jadno, a Francis je o incidentu pisala i na Twitteru. 

- Isuse Bože. Ona i Ray su u vezi, a napala je i njega i mene da flertujemo - napisala je Stacy na društvenoj mreži. 

'Nitko se neće ljutiti ako odeš kući'

Nakon naguravanja, Kelly Price prišla je Whitney i rekla joj da se nitko neće ljutiti ako ode kući. Whitney je krvarila noga jer se jako češala. Stacy je rekla da ode za šank popiti nešto i zatim u toalet da se osvježi. Kelly i Etta zatim su pjevale pjesmu Ette James 'At Last' na zabavi koju je Kally organizirala u klubu u povodu Grammyja.

Whitney su mrtvu pronašli u sobi hotela Hilton Beverly u Los Angelesu  u subotu u 15.55 po lokalnom vremenu. Sumnja se da se utopila u kadi u kojoj je zaspala najvjerojatnije od prevelike količine lijeka za smirenje Xanaxa u kombinaciji s alkoholom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić