Obavijesti

Show

Komentari 39

Pojadala se na Zvonimira: 'Nije se upucavao, napastovao me...'

Pojadala se na Zvonimira: 'Nije se upucavao, napastovao me...'
7

Parovi su se trebali prisjetiti kako je izgledao njihov prvi susret, a Matea se dobro našalila...

VIDEO

U novoj epizodi 'Superpara' Tina i Davor razgovarali su o klađenju. Žele se riješiti Bade i Toce kako bi imali pravo finale. 

- Idemo dalje - komentirali su, a potom su se okupili za stolom gdje ih je Toca iznenadio doručkom. 

- Najbolji kuhari u kući. Takva ste jela radili kao da smo u Sheratonu. Ništa nije potrebno soliti ni papriti. Sve je kako treba - komentirao je Davor, a s njim su složili ostali ukućani.

Glavni zadatak u emisiji uključivao je kuhanje. Dečki su se kladili na cure da će napraviti hamburgere točno kako su oni zamislili. Zadano vrijeme je bilo osam minuta, a dok su spravljale hranu, kandidatkinje su hodale na pokretnoj traci. Također, u ovom zadatku ulog je bio povećan na 10.000 kuna. Toca je uložio oca uložio 5100 kuna, Miroslav 6300 kuna, Zvonimir 6500 kuna, a najviše od svih kandidata uložio je Davor i to 7000 kuna. 

Davor je nervozno hodao i nabrajao na glas sastojke hamburgera kako ih ne bi zaboravio. 

- Manje pečeno, ljubavi, znaš da volim krvavo - rekao je Davor kako bi se njegova bolja polovica požurila, unatoč tome što više voli prepečeni burger. 

- Bio sam u svom filmu, imao sam samo tablu sa sastojcima u glavi - dodao je na kraju. Samo dva para nisu prošli zadatak. Unatoč tome što su odlični u kuhinji, par iz Slavonskog Broda ostao je bez novaca jer Toca nije dobro upamtio redoslijed sastojaka. 

- Najbitnije je da je hamburger jestiv - izjavio je Toca. Drugi par koji je loše napravio hamburger su Matea i Zvonimir

- Vidi se da nikad nisi radila hamburger - komentirao je Enis, a Zvonimir se branio s time da su mu se sastojci pomiješali u glavi. 

- Zvonimir nema dobru memoriju i ne zna se kladiti. Nisi mogao tri stvari upamtiti. Ne zanimaju me tvoja opravdanja. Previše si novaca uložio - rekla je Splićanka Matea nakon što je saznala da je Zvonimir uložio najviše novaca od svih kandidata. Posebno dobro su zadatak odradili Davor i Tina.

- Ajde ne se*i više - rekla mu je Tina kad se pokušao opravdati. Prije nego što su se okušali u kulinarskom izazovu, kandidati su imali još jedan zadatak. Naime, trebali su napraviti lutke koje izgledaju kao njihova bolja polovica i to od kuhače, vuna, gumbi, vate i ostalih materijala. Najkreativniji par osvojio je 3000 kuna. 

Enis je pokušao oraspoložiti Mateu i Zvonimira te je predložio da odglume kako su se prvi put sreli jer ionako moraju vježbati za predstavu. 

- On je mene ovako fizički napastovao. Trljao mi se uz rame - našalila se Matea na Zvonimirovo upucavanje. Ljuta Matea nije bila zadovoljna s time kako je Zvonimir napravio njezinu lutku. 

- Nit madeža nit kose. Ništa nisi stavio. Uopće ne ličim na sebe - gruntala je. 

 

 

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...