Obavijesti

Show

Komentari 213

Pokazala je vitku liniju: Lokas s 20 godina mlađom na moru...

Pokazala je vitku liniju: Lokas s 20 godina mlađom na moru...
18

Dok je Katarina na fotografiji spremno pozirala u bež kupaćem kostimu koji je ukrašen crnom čipkom i u prvi plan istaknula svoje duge noge, koje je Joško prigrlio. Voditelj je na sebi imao bijelu majicu i crne kupaće gaće

VIDEO

Budući voditelj kviza 'Potjera' i producent Joško Lokas (46) i njegova 20 godina mlađa djevojka, bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa (26) odlučili su se opustiti nakon što su snimili nekoliko scena za seriju 'Nestali'.

Tako se Jelena na društvenoj mreži pohvalila fotografijom na kojoj par uživa uz more. Otkrila je i lokaciju na kojoj su okinuli fotografiju. Joško i bivša miss uživaju u Starigradu.

Lokas: Uloga Bonda je za prave junake, ja sam dečko sa sela...
Lokas: Uloga Bonda je za prave junake, ja sam dečko sa sela...

Par je fotografiju 'okinuo' uz obalu mora. Katarina je spremno pozirala u bež kupaćem kostimu koji je ukrašen crnom čipkom i u prvi plan istaknula svoje duge noge koje je Joško prigrlio. Voditelj je na sebi imao bijelu majicu i crne kupaće gaće. 

- Mi - kratko je napisala Jelena u opisu fotografije i dodala nekoliko heštegova: 'Drž, ne daj', 'Ljetna vibra upravo ovdje u tvojim rukama', a obožavatelji su ih 'počastili' s komplimentima kako su zgodan par.

Jelena se i prije desetak dana pohvalila kako uživa na moru. Lokasova djevojka očigledno nađe slobodnog vremena između snimanje serije 'Nestali', pa pobjegne u dalmatinske uvale kako bi se osunčala i okupala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Early #morning #☀️ Charging my 🔋 with this awesome #view #🌊 #summervibes

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jelenakatarinakapa) on

- Rano ujutro. Punim baterije s fantastičnim pogledom - napisala je nedavno Jelena na društvenoj mreži kad je obožavatelje počastila fotografijom u kupaćem kostimu kojega je proslavila glumica Pamela Anderson(51) u seriji 'Spasilačka služba'. 

Isti kupaći kostim nosila je i lani kad se bez Joška zabavljala na Čiovu. Joško se tada odavno vratio poslovnim obvezama dok Jelena nije napuštala Dalmaciju, kao ni plaže, a društvo joj je tada pravila, kako je rekla, majka Mirjana.

- Kad te mama vodi na more, maska i peraje su obavezna oprema - komentirala je bivša Miss turizma uz fotografiju te dodala 'budi dite to ti triba'. 

Jelena i Joško su u vezi od kolovoza 2016. Lokas iza sebe ima propali brak s Ivanom Silom s kojom ima sinove Nou, Tomu i Jakova. Od Ivane se razveo 2009., a četiri godine nakon je rekao sudbonosno 'da' Nataši Janjić (37). I ta je je romansa završila, a voditelj je svojedobno rekao da od razvoda s Natašom nije u nikakvom kontaktu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 213
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život