Show

Komentari 13

Pokazala kadrove iza kulisa: Marijana iz 'Ljubavi na selu' je glumila u Netflixovom filmu...

Pokazala kadrove iza kulisa: Marijana iz 'Ljubavi na selu' je glumila u Netflixovom filmu...

Film je 2018. ugledao svjetlo dana, a osim Marijane, u filmu glumi i Tara Thaller te nekoliko glumaca s Balkana.Marijana se, čini se, opasno 'bacila' u glumačke vode...

Pjevanje, televizijski show, gluma.. Što je sljedeće? Osim što se natjecala u dva domaća realityja, 'Ljubav je na selu' i 'Ženim sina', Marijana Vukelić (35) ima iskustva i u serijama i filmovima. Nedavno je rekla kako je glumila medicinsku sestru u seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi', a sad se pohvalila još jednim projektom.

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Iako nema niti jednu od glavnih uloga, Marijana se pojavila u Netflixovom filmu 'Ibiza'.

- U pauzi od snimanja američkog filma 'Ibiza' za Netflix... Iza scene - napisala je Marijana u opis fotografije na kojoj pozira pored mora. 

Film je 2018. ugledao svjetlo dana, a osim Marijane, u filmu glumi i Tara Thaller (22) te nekoliko glumaca s Balkana. Od poznatijih svjetskih imena u 'Ibizi' glume komičarka Phoebe Robinson (35), Vanessa Bayer (38), Michaela Watkins (48) i Gillian Jacobs (37). 

Marijana se, čini se, opasno 'bacila' u glumačke vode. Osim serija i filmova, snimila je i televizijski oglas u parku Maksimir. Fotografije su u stilu pedesetih godina. 

Svoj prvi televizijski nastup imala je na OTV-u u emisiji Audicija sa deset godina. Sudjelovala je u snimanjima mnogih reklama i serija, kako za hrvatsko, tako i za strano tržište, a pojavila se u ulozi medicinske sestre u filmu 'Dnevnik Diane Budisavljević'.

Najčitaniji članci