Obavijesti

Show

Komentari 9

Dokaži da je tvoj roštilj stvarno najbolji i osvoji Zlatni ćevap!

Dokaži da je tvoj roštilj stvarno najbolji i osvoji Zlatni ćevap!

Jedna od rijetkih kulinarskih vještina koja nije rezervirana samo za profesionalce je roštiljanje. Od malih nogu slušamo priče o članu obitelji, susjedu ili glavnoj faci u društvu koja nenadmašno premeće meso, povrće, somune i gljive iznad žeravice, stoga ne čudi što mnogi od nas već kao adolescenti odluče provjeriti svoje grill-umijeće na prvim razrednim piknicima i studentskim izletima.

Jer roštiljanje izgleda takoooo jednostavno… Dok su neki prirodno nadareni, drugima je prednost dugogodišnje iskustvo u pripremi, odnosno promatranju znalaca kako to rade. Treći su, pak, školovani gastro profesionalci, četvrti početnici koje prati sreća. No, najbolji može biti ipak samo jedan!

Tajni dobrog roštilja je bezbroj, a mi te pozivamo da nam otkriješ svoju i prijaviš se na jubilarno 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju na kojem ćeš pomesti konkurenciju svojim izborom drva za potpalu, marinadom ili specijalnom tehnikom pečenja! U tome će ti pomoći tvoja ekipa sastavljena od 4 člana, a mi ćemo se pobrinuti za sve namirnice, opremu i hladovinu.  

Za sudjelovanje je potrebno popuniti prijavni obrazac na kraju ovog članka i izabrati grad u kojem se želiš natjecati. Pri opisu iskustva u roštiljanju i odabiru fotografije obrati pozornost na detalje jer biramo samo 30 najzanimljivijih timova koji će dobiti priliku predstaviti svoje roštilj-umijeće u jednom od gradova:

08.5. Osijek (Tvrđa) od 10 h uz grupu Vigor
21.5. Zadar (Riva) od 12 h uz Synthetica band
28.5. Umag (Nova obala) od 12 h uz Dinu Jelusića & The Mad Dogs
04.6. Jastrebarsko (Perivoj) od 12 h uz TS Fini Dečki i Opću opasnost
12.6. Zagreb (Jarun) od 12 h uz Grupu Vigor i specijalnog gosta Ivana Zaka
18.6. Zagreb (Bundek) FINALE od 14 h

Voditelj programa: Frano Ridjan
Predsjednik gastro-suda: Branko Ognjenović, akademik kulinarstva

Odabrane timove obavijestit ćemo telefonski, a od tebe ne očekujemo ništa drugo osim da pokažeš čime osvajaš srca roštiljoljubaca koji te okružuju. Pobjednička ekipa svakog izlučnog natjecanja ukrstit će svoje roštilj-vilice s najboljim grill-majstorima ostalih regija na velikom finalu na zagrebačkom Bundeku 18. lipnja!!! Osim ulaska u kulinarsku povijest Lijepe naše, najboljima od najboljih pripast će Zlatni ćevap i mnogobrojne nagrade sponzora.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, Permetal, KiskoJamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, FridrihIskon, Delimano, Grilloza i Kulinarski studio Majstor kuhar stoga su ti sve namirnice, cjelodnevna okrjepa, kao i sva oprema osigurani. 

Prati specijalnu rubriku Zlatni ćevap u kojoj donosimo više informacija!

Fill out my online form.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.

Nakon šest tjedana putovanja Lijepom našom, "Zlatni ćevap" okupio je najbolje roštilj-majstore iz Valpova, Kaštela, Umaga, Poreča, Jaske i Harmice koji su donijeli okuse svojih zavičaja na zagrebački Jarun

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela
JARUN 19.6.

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela

Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno je 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Usprkos kišnom vremenu na Jarunu je cijeli dan bilo veselo, a oblake je konačno rastjerala popularna grupa Vigor.
Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja
BUNDEK 18.6.

Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja

Miris vrhunskih roštilj-delicija širio se proteklog vikenda zagrebačkim jezerima u završnici 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec