Obavijesti

Show

Komentari 4

Mladen Grdović: Ove godine u Vodicama neće biti 'Vinograda'

Mladen Grdović: Ove godine u Vodicama neće biti 'Vinograda'
11

Na konferenciji za novinare u Caffe i Music shopu Nova ploča najavljen je jubilarni 10. CMC festival. U Vodicama će se okupiti preko 40 najboljih izvođača

VIDEO

Uz revijalni dio festivala, najavljeni su i atraktivni koncerti izvođača čija imena još uvijek nisu otkrivena. Ove godine prijavilo se preko 200 izvođača, a na CMC festivalu Vodice 2018 potvrđeno je da će nastupiti Lidija Bačić, Mejaši, Nives Celzijus feat. Ante M, Neda Ukraden, Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Godimenti, Zlatko Pejaković, Luka Basi i Lana Jurčević, Mile Perkov, Marko Škugor, Emina Arapović i klapa Romansa, Nina Donelli feat. Milo Stavros, Đani Stipaničev i Renata Sabljak i Tragovi,Željko Bebek, Dražen Zečić, Magazin, Tonči Huljić & Madre Badessa, Mia, Colonia, Boris Novković, Rajko Dujmić, Tri mušketira, Mate Bulić, Minea, Adrijana Baković, Domenica, David Temelkov, Vladimir Kočiš Zec, Ina, Diogen, Denial, Jessica, Maraaya, Kim Verson, Lovre Lučin, Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac). 

- Kao i uvijek očekujem pravu zabavu jer na CMC festivalu su zbilja najbolji tulumi. Nadam se da će publika dobro prihvatiti moju novu pjesmu. Ove godine konkurencija je jaka, čula sam da dolaze 'najjača imena' u Hrvatskoj, ali ja sam sama sebi favorit bez obzira na to što ovo nije natjecanje - kazala nam je Nives Celzijus. 

 

Sa svojom najdražom na špici #friends #love #nasdvoje #lovethisgirl #happy #havingfun

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

- Očekujem mnogo ljudi i ludu zabavu do jutra. Bez obzira na to što često ljetujem u Vodicama i što je to moje područje, veselim se što ću ove godine i nastupati. Neprestano sam u pokretu, nastupam svaki vikend, a uskoro možete očekivati i dva nova albuma - pohvalila se Ivana Lovrić, nova pjevačica Colonije. 

- Najviše se veselim druženju s kolegama. Ove godine pjesme su fenomenalne i publika će sigurno biti zadovoljna. Drago mi je da ću se malo i odmoriti jer konstantno radim, nema dovoljno dana u godini da svoju energiju rasporedim i dođem na sva mjesta gdje me traže - rekao je Željko Bebek. 

 

#cmcfestival2018 #vodice #najava #tajno

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek) on

- Nikada nismo imali veći broj izvođača tako da nas očekuje nezaboravni festival. Znam da će 'komadi' poput  Nives Celzijus, Lana Jurčević, Mia Dimšić i Lidija Bačić 'rasturiti' ove godine. Prošle godine nam je voditeljica Ana Radišić koja je trebala voditi festival završila u bolnici, nadam se da nećemo ponovno imati takvih problema - rekao nam je dobro raspoloženi Dalibor Petko. 

 

Ono kad stigne Lile #friends #funtimes #smile #picoftheday #ekipa #vodice #cmcfestival

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

- Meni je drago da je CMC festival postao jedan od najelitnijih festivala na koji dolaze sve zvijezde iz naše male domovine. Ove godine se nisam došao šaliti, imam kvalitetnu pjesmu koja će mnoge iznenaditi. Vratio sam se svom starom stilu i više neće biti 'Ferrarija' i 'Vinograda'. Iako bez mene nema dobrog 'štimunga' moram pohvaliti i Miu Dimšić koja je sa svojim sjajnim glasom i pjesmama postala prava zvijezda - kazao nam je Mladen Grdović. 

Pročitajte još i ovo! U Južnoj Koreji nalazi se prvi park penisa u svijetu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...