Show

Komentari 37

Pokos o mjerama Stožera: 'Zar je Hrvatska toliko jadna da ne može bez kafića? Oni su žarišta'

Pokos o mjerama Stožera: 'Zar je Hrvatska toliko jadna da ne može bez kafića? Oni su žarišta'

Pjevačica i voditeljica smatra kako mjere Stožera djeluju u nastojanju da se smanji širenje korona virusa. Oštra je prema svima u Hrvatskoj koji se žale zbog zatvaranja kafića, jer smatra da je to potrebno

Vlatka Pokos (50) na društvenim se mrežama osvrnula na strože mjere koje je donio Stožer za suzbijanje pandemije u Hrvatskoj. Ujedno je prozvala ljude koji se žale na zatvaranje kafića.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Gledam noćnu moru koja se odvija u mojoj domovini i to je ono čega sam se bojala. Ali mjere djeluju, živi dokaz je Kanada, koja ima tek nešto više oboljelih od Hrvatske, iako je deset puta veća - napisala je Vlatka. 

Smatra kako su kafići, barovi i restorani žarišta zaraze i da u to ne nema sumnje. Napisala je kako im je u Kanadi odavno ograničen rad.

- Slušam ovo jadno cviljenje o tome da su kafići smisao života u Hrvatskoj i ne mogu doći s sebi. Ljudi umiru! Umiru u mukama, ne mogu disati. Doista, zar je Hrvatska toliko jadna i površna da ne može preživjeti bez kafića, pokazivanja i tračanja? Može li jadnije? - oštro je napisala Pokos pa zaključila:

- Onima koji govore da 'ionako umiru stari' želim da ih tako tretiraju kad postanu stari. Jer sve nas to čeka.

Podsjetimo, Vlatka posljednje četiri godine živi u Kanadi, točnije u Torontu. U Hrvatsku ne dolazi često. Ondje je i diplomirala te je ujedno proglašena jednom od najboljih studentica na sveučilištu za oglašavanje i marketinške komunikacije Sheridan.

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci