Show

Komentari 33

Pokos 'oplela' po Albini: Hitno promijeni stilista i dizajnera...

Pokos 'oplela' po Albini: Hitno promijeni stilista i dizajnera...

Grčić se ovaj put nije osvrnula na Vlatkin komentar o svom timu, za razliku od nedavno, kad je jednom pratitelju na Instagramu odgovorila da ne namjerava mijenjati ekipu s kojom surađuje

Splitska dizajnerica Monika Sablić (42) ove godine slavi desetu godišnjicu modnog brenda. Sablić priprema kampanju u kojoj će sudjelovati njezina zaštitna lica tijekom proteklih godina, poput Ive Šarić i Iris Rajčić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Monika je na društvenoj mreži objavila fotografiju iz ateljea s Albinom Grčić (22). Dizajnerica je kratko napisala “uskoro”. Nagađa se da je riječ o novoj suradnji između dizajnerice i pjevačice.

U komentarima na Instagramu javila se Vlatka Pokos (51). Pjevačica i voditeljica je napisala:

- Bolje je za nju da promijeni i stilista i dizajnera.

Albina je prije nekoliko dana završila na trećemu mjestu najgore odjevenih na Eurosongu. Prvo mjesto neslavne nagrade Barbare Dex odnio je Norvežanin Tix.

Dizajner Albinina kostima u Rotterdamu je riječki dizajner Juraj Zigman, dok je za styling zaslužan srpski stilist Stefan Orlić, koji je radio s Jelenom Karleušom, Anom Nikolić, Lepom Brenom...

Albina se ovaj put nije osvrnula na Vlatkin komentar o svom timu, za razliku od nedavno, kad je jednom pratitelju na Instagramu odgovorila da ne namjerava mijenjati tim.

Najčitaniji članci