Show

Komentari 0

Pokos prozvala Borjana: 'Kako je moguće da jedan veliki Srbin igra za Kanadu? Obični licemjer'

Pokos prozvala Borjana: 'Kako je moguće da jedan veliki Srbin igra za Kanadu? Obični licemjer'

Dragi Milane, imam dovoljno godina da se malo bolje sjećam povijesti i zemljopisa ovih prostora pa Vam mogu sa sigurnošću reći da ste 1987. godine rođeni u Socijalističkoj Republici Hrvatskoj, napisala je Vlatka

Bivša voditeljica Vlatka Pokos (52) je dala svoj komentar na izjavu vratara Kanade i Crvene zvezde Milana Borjana (35) koji je izjavio da nije rođen u Hrvatskoj 'nego u Krajini Dalmaciji' jer je tada to bilo 'srpsko mjesto'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prije svega, čestitam hrvatskoj reprezentaciji na maestralnoj pobjedi nad Kanadom! Svi smo jako ponosni i vjerujemo u njihov uspjeh i na ovom Svjetskom prvenstvu! - započela je Pokos na Instagramu, a zatim je uslijedila 'lekcija iz povijesti i zemljopisa za Borjana. 

- Dragi Milane, imam dovoljno godina da se malo bolje sjećam povijesti i zemljopisa ovih prostora pa Vam mogu sa sigurnošću reći da ste 1987. godine rođeni u Socijalističkoj Republici Hrvatskoj, u HRVATSKOJ prelijepoj Dalmaciji i HRVATSKOM gradu Kninu. Vaši preci su u Hrvatsku stigli bježeći pred Otomanskim carstvom i našli dom na hrvatskom tlu ali, nažalost, nisu prihvatili ovu zemlju kao svoju domovinu već su ovdje željeli stvarati ‘Srbiju‘. Maligna tvorevina koju spominjete kao mjesto svog rođenja, nikad nije postojala, osim u mokrim snovima velikosrba, a ti isti su razlog za bijeg Vaše obitelji iz vaše domovine Hrvatske. Kad širite velikosrpske laži po svijetu i dirate se u hrvatsko sveto tlo, plaćeno tisućama žrtava i krvlju, onda morate očekivati odgovor koji Vam se neće svidjeti - poručila je Vlatka. 

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Kanade u 2. kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru

- Nikakav ekstremizam ne podržavam i smatram poraznim da se Vi kao mlada osoba, koja je provela veći dio života u Kanadi, hranite mržnjom i lažima. Mogli ste očekivati, nakon svojih bijednih, neinteligentnih provokacija da nećete biti omiljeni u Hrvatskoj. I za kraj jedno pitanje: kako je moguće da jedan veliki Srbin i srpski domoljub igra za reprezentaciju Kanade, a ne Srbije? Obični ste licemjer!

 

- A prije no što proglasite druge primitivcima, dobro se pogledajte u ogledalo i razmislite o vlastitom ponašanju - zaključila je Pokos u objavi za koju je isključila mogućnost komentiranja.

Zagreb: Poznati na premijeri mjuzikla "Ljepotica i zvijer"

Najčitaniji članci