Obavijesti

Show

Komentari 8

Pokraden James Bond: Lopovi su ukrali devet Range Rovera

Pokraden James Bond: Lopovi su ukrali devet Range Rovera
3

Automobili su vrijedni šest milijuna kuna. Aktualni agent Daniel Craig zbog filma je umalo ostao bez prsta, Halle Berry bez oka, a kaskader je izgubio obje noge

VIDEO

Snimanje filma “Spectre”, 24. o Jamesu Bondu, neće početi na vrijeme jer je iz sjedišta Land Rovera u Düsseldorfu nestalo devet luksuznih automobila koji su se trebali pojaviti u novom trileru o kultnom tajnom agentu 007.

- Zasad nemamo nikakav trag ili informaciju o lopovima, ali policija istražuje slučaj - kaže glasnogovornik automobilske tvrtke. Vozila vrijedna nešto manje od šest milijuna kuna u Njemačkoj su trebali dodatno urediti i prilagoditi za film te prebaciti na set u austrijske Alpe. Među ukradenim autima nije novi Aston Martin DB10, Bondova službena jurilica. Još se ne zna na koliko je redatelj Sam Mendes (49) odgodio početak snimanja. Britanac Daniel Craig (46), koji četvrti put utjelovljuje agenta 007, nije komentirao krađu, ali već se naviknuo na zlu kob koja ga prati na setu. Dok je 2008. snimao akcijsku scenu za “Zrno utjehe”, posjekao je lice i zaradio osam šavova.

Tjedan dana poslije odrezao si je dio prsta. Na setu istog filma u Italiji kaskader Fraser Dunn (35) sletio je s ceste u jezero Garda. Aston Martin potonuo je na 46 metara, ali Fraser je uspio otvoriti vrata i doplivati na obalu. Njegov kolega iz Grčke u sudaru na istom setu teško je ozlijedio glavu i jedva preživio.

Ni Bondove djevojke nisu imale više sreće. Halle Berry (48) stradala je snimajući “Umri drugi dan”. Glumica je 2002. u Španjolskoj završila na operaciji nakon što joj je u oko doletjela krhotina dimne granate. Bivšeg Bonda Piercea Brosnana (61) je 1997. na setu “Sutra nikad ne umire” okrznuo metak po licu. Dosad najveća tragedija serijala zadesila je 1967. kaskadera iz “Samo dvaput se živi”. Ostao je bez obje noge nakon što ga je zahvatila elisa helikoptera.

Oprema skuplja i od automobila

Ukradeni automobili imali su blindirana stakla, navodno su im ugradili i bacače plamena, a dodatna oprema za svakog stoji oko milijun kuna.

‘Čudan sam si kad nemam modrice’

Osim što mu je metak okrznuo lice, Pierce Brosnan snimajući Bonda teško je ozlijedio koljeno, a modrice i ogrebotine bile su mu, kaže, zaštitni znak.

Imala sreće što nije izgubila vid

Halle Berry se vratila na set filma “Umri drugi dan” nekoliko dana poslije operacije oka. Krhotinu granate liječnici su vadili više od pola sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara