Show

Komentari 21

Policija pojasnila: Evo zašto ih je Houdek čekao preko sat i pol

Policija pojasnila: Evo zašto ih je Houdek čekao preko sat i pol

Pjevač Jacques Houdek (37) i njegov menadžer Mihovil Bek u četvrtak su imali prometnu nesreću, a kako Bek tvrdi policija je došla tek nakon 3 sata i 20 minuta. Iz policije su pojasnili zašto...

U trenutku zaprimanja dojave, ekipe za očevid prometne policije nalazile su se na drugim lokacijama u Gradu Zagrebu gdje su već provodile očevide prometnih nesreća s materijalnom štetom ali i ozlijeđenom osobom, kažu iz Policijske uprave zagrebačke.

Pjevač Jacques Houdek (37) i njegov menadžer Mihovil Bek u četvrtak su imali prometnu nesreću, a kako Bek tvrdi, policiju su  pozvali sat i pol, bez da im se itko javio na 192.Iz Policijske uprave zagrebačke stoga su pojasnili što se dogodilo i zašto nisu promptno reagirali.

Kažu da su oko 15.30 sati na 192 zaprimili  da se u Ulici Ribnjak, kod kućnog broja 44, dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila i u kojoj je nastala materijalna šteta, odnosno u kojoj nema ozlijeđenih osoba.

- Nepoznati je vozač oko 15 sati upravljao automobilom nepoznate marke desnom prometnom trakom Ulice Ribnjak u smjeru sjevera. Dolaskom kod kućnog broja 44 prešao je u lijevu prometnu traku, a prilikom mimoilaženja s drugim vozilom, koje se kretalo lijevom prometnom trakom Ulice Ribnjak u istom smjeru, nije se držao desnog rubnog kolnika i tom prilikom je naletio na osobni automobil marke Hyundai Tucson u vlasništvu 33-godišnjaka - opisali su nesreću.

U njoj je, kažu, nastala je materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Nakon prometne nesreće nepoznati se vozač udaljio s mjesta događaja. Kriminalističko istraživanje je, dodaju, u tijeku.

Iako su odmah po pozivu krenuli prema Ribnjaku, tvrde, zbog hitnijeg slučaja, morali su promijeniti rutu.

- Oko 15.45 sati jedna od ekipa za očevid, odmah po dovršenom prethodno započetom očevidu, upućena je u Ulicu Ribnjak kako bi provela očevid prometne nesreće s materijalnom štetom, međutim Policijska uprava zagrebačka je tada zaprimila dojavu da se dogodila teška prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba radi čega je ekipa, sukladno prioritetima, preusmjerena na lokaciju gdje se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama - objašnjavaju.

Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019.

Ističu da na području Policijske uprave zagrebačke postoje dvije postaje prometne policije, od kojih svaka pokriva jedan dio grada.

- Unutar dva sata prije navedene prometne nesreće na području jedne od njih, Prve postaje prometne policije, evidentirali smo 6 prometnih nesreća, a u vremenu od dva sata nakon, dodatnih 7 prometnih nesreća - naglašavaju koliko su zaposleni.

Radi se, zaključuju, o istoj postaji prometne policije koja je bila zadužena za provođenje očevida u Ulici Ribnjak.

Bek kaže da je policija došla tek nakon 3 sata i 20 minuta čekanja.

- Bila su to dvojica najpristojnijih i najprofesionalnijih policajaca. Nisu oni ništa krivi, ljudi rade pošteno svoj posao u okolnostima koje su im dane - kriv je sustav, organizacija - poručio je Jacquesov menadžer.

Ustvrdio je kako mu nitko mi ne može reći da je normalno da mu se četiri puta nitko ne javi na 192.

- Oni s druge strane ne znaju ni kakva je šteta, ni kakva je nesreća bila. Ovaj put, hvala Bogu, nema ozlijeđenih, a moglo je biti svašta - zaključio je Bek s opaskom.

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji