Obavijesti

Show

Komentari 449

'Popljuvao' turizam: Porciju ušljivih srdela naplate 120 kn

'Popljuvao' turizam: Porciju ušljivih srdela naplate 120 kn
6

Što mislite da smo mi Ujedinjeni Arapski Emirati i da se*emo novce jer se nekom kretenu sprdnulo da porciju ušljivih srdelica naplaćuje 120 kuna, a za 12 kuna dobije kilu istih u bilo kojoj ribarnici, napisao je ljuti Marko Kregar

VIDEO

Bivši natjecatelj showa 'Život na vagi', Marko Kregar (28) iz Novog Vinodolskog, obrusio se na ugostitelje i hrvatski turizam. U razgovoru s prijateljem, kako kaže, otkrio je kako cijene porcije srdela u restoranima na Jadranu iznose 120 kuna što ga je naljutilo.

Zbog toga je odlučio s pratiteljima na društvenim mrežama podijeliti što misli o domaćem turizmu i visokim cijenama koje, kako tvrdi, tjeraju turiste u druge države. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:44

- Moram se osvrnut na sve što sam čuo od kolega i pročitao za našu ljetnu sezonu. Dakle, dolazi danas kolega koji radi sa mnom i kaže da je sezona kritična i nikad lošija i kako se svi žale da nema turista, da su im apartmani, restorani, kafići, prazni i da ne zna kako će ovu sezonu preživjeti. A potom mi kaže kako porcija srdelica s prilogom u restoranu dođe 120 kuna tamo di je on ljetovao. Pa se ja sada pitam koga vi je*ete s tolikim cijenama? Što mislite da smo mi Ujedinjeni Arapski Emirati i da se*emo novce jer se nekom kretenu sprdnulo da porciju ušljivih srdelica naplaćuje 120 kuna, a za 12 kuna dobije kilu istih u bilo kojoj ribarnici - komentirao je Marko. Dodao je kako nije ni čudo što sezona propada i nema radnika.

- Pohlepna ste stoka koja bi za tri mjeseca rada dr*ala *itu cijelu zimu pa nabijate cijene i hrane i pića i apartmana i uz to izrabljujete radnike da vam rade za 3000 kuna po 12 sati. To samo pokazuje kakvo smo dno od zemlje i nije ni čudo da svi idu u Grčku i Tursku na more, a ne idu na Jadran... A to možemo zahvaliti svima koji nabijaju cijene svega jer su pohlepni. E, pa draga moja nacijo neka nam je tako kad smo govna, živjeli! - napisao je Marko na svojem Facebook profilu, a isti status podijelio i na Instagramu. 

- Istinu zboriš - samo su neki od komentara njegovih prijatelja.

Podsjetimo, Marko je u u reality ušao sa 170 kila, a danas ima 110 kilograma. I dalje radi na sebi i cilj mu je još više smršaviti. 

Luka i Marko istrčali su 5 km: Zgodni dečki moraju se fotkati
Luka i Marko istrčali su 5 km: Zgodni dečki moraju se fotkati

- Dozvolim si luksuz pojedem i palačinke i burek i svašta nešto, al ne svaki dan već jednom mjesečno - kaže Marko koji od travnja ljubi Mateu (20). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 449
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...