Obavijesti

Show

Komentari 74

Portugalci napali Jacquesa: Ne vrijeđaj našu zemlju i pjesmu!

Portugalci napali Jacquesa: Ne vrijeđaj našu zemlju i pjesmu!
10

Frende po vicevima, svaka čast! Dobro si 'oprao' ovog wannabe 'beskućnika' umjetnika, komentirao je modni stilist Neven Ciganović koji se uključio u raspravu i stao u obranu Jacquesa

VIDEO

Nakon što je pjevač Jacques Houdek (37) prije dva dana putem društvene mreže javno 'izblatio' prošlogodišnjeg pobjednika Eurosonga, Portugalca Salvadora Sobrala (28), to je sada zaintrigiralo Portugalce. Velik broj njih su 'pohitali' na Houdekov profil kako bi provjerili što se događa. 

Podsjetimo, Jacquesa je 'isprovocirao' intervju u kojem je Salvador 'popljuvao' ovogodišnju izraelsku predstavnicu eurosonga Nettu Barzilai (25).

- Srami se, srami! Pobjednik Eurosonga ne bi smio ovako govoriti! Toliko si se trudio predstaviti svijetu kao skroman čovjek, pravi umjetnik - i možda si uspio zavarati cijelu Europu, ali mene nisi - poručio je Houdek Sobralu. 

Finale of the 62nd Eurovision Song Contest

Njegov post podijelio je stavove među Portugalcima. Većina njih je stala na Houdekovu stranu, no bilo je i onih koji su mu se suprotstavili.

- Mislim da trebaš razmisliti o svojim riječima. Svi mogu imati mišljenje, no ne moraš vrijeđati lanjskog pobjednika. Vrijeđaš našu zemlju. Možeš imati mišljenje, ali ne vrijeđaj našeg pobjednika, pjesmu i zemlju, molim te - odbrusio mu je jedan Portugalac. Drugi je dobacio kako je Houdekov komentar jako 'otrovan'. 

- Možda je shvatio da je njegova pjesma 'My friend' bez veze. Nikada nije bila hit, niti se slušala na radiju - rekao je portugalski fan Eurosonga. U raspravu se uključio i modni stilist Neven Ciganović (45) koji je stao u obranu Jacquesa.

- Frende po vicevima, svaka čast! Dobro si 'oprao' ovog wannabe 'beskućnika' umjetnika - komentirao je Ciganović.

Sobral još nije reagirao na prozivke putem svoje službene stranice i profila društvenih mreža. 

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin