Obavijesti

Show

Komentari 0

Posebno izdanje ove subote na Funhouse - X-MAS edition

Posebno izdanje ove subote na Funhouse - X-MAS edition
1

Djedica će otvoriti vrata kluba od 23h, a darove ostavlja i kreće dalje sa sobovima i saonicama na put tek do jutra. Vidimo se u subotu & sretan Vam svima X-MAS!

VIDEO

Klub Aquarius u subotu (21.12.2013.) tik pred Božić dočarava božićnu atmosferu u urbanom stilu i u okvirima svjetskih glazbenih nota. Gase se svijetla, pale se lampice i čekamo Djeda Božićnjaka, a on nikad ne dolazi praznih ruku pa tako ni na posebno izdanje ove subote na Funhouse - X-MAS edition.

Božić... Slavili ga vi ili ne, čak i službeni stav inih je kako je to blagdan i blagdansko vrijeme u kojem se širi veselje i želi dobro, bolje, ma sve najbolje svim ljudima dobre volje. Aquarius i program Funhouse su spremni podijeliti najbolje što imaju u ovo božićno vrijeme sa svima, pa čak i onima koji iz nekog razloga nisu najbolje volje (da ih ne zovemo mrgudima), a osim najnovijih aktualnih svjetskih hitova, ovog puta, na posebnom "X-MAS edition" večeri Funhouse, svirat će se i all-time božićni hitovi. Pa nek' netko kaže da više nema tog "Ho! Ho! Ho!" duha... Da sve ne bi ostalo "samo" na najboljem ugođaju, atmosferi i glazbi u gradu ovog vikenda, tu su i darovi koje će sam Djed Božićnjak donijeti u klub. Možda ćete ga primijetiti, a možda će vam baš pobjeći u zadnji tren... Ipak, bitno je da taj bucmasti djedica bijele brade u crvenom simpatičnom odjelu donese i poneki dar, ali i osmjehe na lica.

Djedica i nije baš neki superstar, a i sluh mu više nije jača strana, za glazbeni dio večeri tu su DJ-i koji će u božićnom duhu rasplesati floor, raspametiti party populaciju i rasplamsati emocije u jingle-bell hit-modu, a oni su: Matroda i Martyn Negro. Svi mi trebamo pomoć ponekad, pa tako i stari gospodin Mraz, a kud bolje pomoći od njih dvoje do samog jutra.

Izaberi nešto... Pokloni nekome trenutak.  Dovedi prijatelje, prijateljice, brata, sestru.. Provedite trenutak i cijeli niz trenutaka u posebnoj noći koju vam poklanja klub Aquarius i Funhouse. Božić je jednom godišnje, pa tako i ovaj event... Trenutak dođe i prođe - tako je jednostavno, a ono bitno je kako smo ga na kraju iskoristili. Iskoristi trenutak, iskoristi ovu subotu, zabavi se i pokloni sebi i ostalima osmjeh na lice i bombastičan božićni  Funhouse - X-MAS edition.

Djedica će otvoriti vrata kluba od 23h, a darove ostavlja i kreće dalje sa sobovima i saonicama na put tek do jutra.

Vidimo se u subotu & sretan Vam svima X-MAS!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu