Obavijesti

Show

Komentari 0

Posh Fantasy bar vas poziva na novo izdanje Angel Dusta

Posh Fantasy bar  vas poziva na novo izdanje Angel Dusta
2

Ovog petka uputite se u klub Posh i uživajte uz dvije legende hrvatskog clubinga - DJ-eve Darija i Ceta. Neka i ovog petka vaša posljednja stanica bude Posh

VIDEO

U petak 4. listopada Posh Fantasy vas poziva u centar metropole na novo izdanje Angel Dusta uz dvije legende hrvatskog clubinga - Mr. DJ Dario i Cet. 

Perfection, Kraljevstvo, Liquid, Old school, Kasina, The Best, Boogaloo samo su neka imena od rezidencija ovog dvojca, a svojim svirkama ostavili su i velik pečat na Angel Dustu posljednje dvije godine.

Neka i ovog petka vaša posljednja stanica bude Posh! Vidimo se na plesnom podiju. 

Subota je rezervirana za hip hop i RNB scenu. Nakon spektakularnog koncertnog otvorenja sezone, nastavljamo još jače i vatrenije. Tako i u subotu, 5.10., Poshizzle predstavljaju još jedan live event s jednim od najpopularnijih i najatraktivnijih imena domaće Hip Hop scene.

U goste nam ovoga puta dolazi Jopa, mladi zagrebački MC s Kvatrića koji je u zadnjih godinu dana osvojio scenu svojim rimama i flow-om, energijom na bini i kontroverznim nastupom te tako pridobio publiku i skrenuo pozornost na svoj dugogodišnji rad.

Od izlaska prošlogodišnjeg albuma, 'I Hate Jopinjo', turnejom je prošao cijelu Lijepu Našu, i kako ju je otvorio u Zagrebu, baš tu bi je htio i završiti.

- Stvarno mi je veliki užitak nastupiti pred ljudima koji cijene moj rad, recitiraju sa mnom moje riječi i, najbitnije od svega, osjećaju tu emociju koju sam htio dočarati. Jako me veseli činjenica da ću turneju završiti baš u svome gradu, i to još u samome centru grada, u Posh-u - izjavio je Jopa o nadolazećem koncertu, kojemu će ovo ujedno biti i prvi solo nastup u Zagrebu nakon više od osam mjeseci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti