Obavijesti

Show

Komentari 18

Poslije rođenja kraljevske bebe pratit će se poseban protokol

Poslije rođenja kraljevske bebe pratit će se poseban protokol
4

O rođenju kraljevske bebe prvo će se obavijestiti kralj i kraljica što će, prema posljednjim napisima, učiniti upravo princ William putem posebnog telefona

VIDEO

U prošlosti je rođenju kraljevskog djeteta nazočio i ministar vanjskih poslova kako bi se zajamčio legitimitet djeteta, no od kraja 30-ih godina s tom tradicijom je završeno. Zbog toga bi u ovom slučaju na rođenju svog prvog djeteta trebao biti princ William (31). Njegov otac, Charles (64), bio je u rađaoni kad je on došao na svijet. 

O rođenju kraljevske bebe prvo će se obavijestiti kralj i kraljica što će, prema posljednjim napisima, učiniti upravo princ William putem posebno zaštićenog telefona kojeg je nemoguće prisluškivati. 

Nakon toga, sretnu vijest doznat će najuži krug kraljevske obitelji, a tek onda roditelji Kate Middleton (31). 

Liječnici će, poslije svega spomenutog, u Buckinghamskoj palači potpisati izjavu o rođenju djeteta. 

Poslije svih formalnosti, vijest će biti objavljena na Twitteru i Facebooku. Objavu će popratiti 62 počasna plotuna s Londonske kule i 41 plotun iz Green parka. 

Gradonačelnik Londona bit će obaviješten od strane ministra unutarnjih poslova, dok će guvernera Commonwealtha o rođenju bebe obavijestiti kraljičin privatni tajnik. 

Što se tiče imena Kateinog i Williamovog djeteta, javnost će morati pričekati nekoliko dana. Na Williamovo ime čekalo se tjedan dana, a na Charlesovo čak mjesec dana. Krštenje će biti  u anglikanskoj crkvi, a pošto kraljevska djeca imaju do šest kumova, među prvim kandidatima su princ Harry, te Kateini brat James i sestra Pippa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...