Obavijesti

Show

Komentari 10

Pošteni nalaznik vratio mu je novčanik i to iz kanalizacije

Pošteni nalaznik vratio mu je novčanik i to iz kanalizacije
2

TO JE SREĆA Tomislavu Jelinčiću radnik na pročišćavanju voda vratio je novčanik koji je izgubio prošlog Božića. Voditelju je pronalazak novčanika skroz nevjerojatan

VIDEO

Sve je bilo unutra osim novca, kaže Tomislav Jelinčić (33). Uoči Božića kraj Doma sportova na zagrebačkoj Trešnjevci izgubio je novčanik s dokumentima, karticama i 600 kuna. Prošlog tjedna dobio ga je natrag.

- Na portu RTL-a donio ga je muškarac koji radi na pročišćavanju otpadnih voda. Stroj ga je izbacio tamo gdje se odvaja krupni otpad, a on ga je oprao i odlučio vratiti. Jako mi je žao što tog dana nisam bio na poslu, pa sam mu uspio zahvaliti samo telefonom. Ne mogu vjerovati da mi je novčanik gotovo godinu dana lutao kanalima zagrebačkog podzemlja - smije se voditelj 'Vijesti RTL-a'. 

Nikad prije nije izgubio novčanik

Bilo mu je drago što je dobio natrag kartice i dokumente iako je odmah napravio nove, a novčanik je bacio u smeće jer nakon deset mjeseci u kanalizaciji nije baš lijepo izgledao, a još manje mirisao. Voditelj Tomislav Jelinčić nikad prije nije izgubio novčanik.

- Sreća je i što sam ostao bez novčanika nakon što sam bio kupio većinu darova, pa taj gubitak mojoj obitelji i meni nije pokvario blagdane - prisjetio se Tomislav, koji se ovih dana privikava na to da mu sinovi Jona (4) i Vid (2) ponovno idu u vrtić. 

Počela je i nova školska godina na poslovnom učilištu Experta, gdje Jelinčić predaje kolegij 'Voditelj u elektroničkim medijima', pa ima puno posla. Prije jesenskih izazova dobro se odmorio na Braču, odakle mu je otac. U šetnji supetarskom rivom supruga mu je izgubila fotoaparat, ali ubrzo su ga dobili natrag.

- Čovjek koji ga je našao valjda nas je prepoznao s fotografija. Eto, nekad je dobro što te ljudi znaju s ekrana - zaključio je Jelinčić.

Na poslu je sve rutina, ništa od talk showa

Nema iznenađenja, kaže Jelinčić, koji do daljnjeg ostaje voditelj 'Vijesti RTL-a'. Prije tri i pol godine u njegovu 'Tomislav Jelinčić Showu' gostovao je cijeli politički vrh, ali emisija je ugašena nakon nekoliko tjedana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'