Obavijesti

Show

Komentari 45

Potpune suprotnosti: Pod istim krovom odrastaju anđeo i vrag

Potpune suprotnosti: Pod istim krovom odrastaju anđeo i vrag
1

Kćeri američkog predsjednika, čiji mandat traje do siječnja iduće godine, sve češće pune novinske stupce, ali iz potpuno različitih razloga. Tinejdžerice su, čini se, potpune suprotnosti

VIDEO

Malia (18) i Sasha Obama (15) godinama su uspješno svoje privatne živote držale podalje od javnosti, no o njihovim se 'neslužbenim' trenucima piše sve češće u američkim medijima. 

Malia je postala zanimljiva tabloidima još prošle godine, kada je na društvenim mrežama osvanula njena privatna fotografija na kojoj nosi majicu hip hop skupine Pro Era. Sporna fotografija izazvala je kontroverzu, jer je član grupe, Joey Badass, netom prije toga bio osuđen za napad na zaštitara jednog australskog kluba. Joey mu je razbio nos, jer ga je zaštitar tražio identifikacijske dokumente na ulazu. 

Bijela kuća je zbog fotografije bila najavila istragu jer ih je zanimalo kako je dospjela na internet. Skupina Pro Era, koja je 'fotku' objavila na svom Instagramu, tvrdila je da su do nje došli preko zajedničkog prijatelja.

Instagram

Nakon završetka srednje škole, starija Obamina kći odlučila je uzeti godinu dana pauze prije nego što upiše Harvard. To vrijeme iskorištava za partijanje i druženje s prijateljima, no naravno, pod budnim okom javnosti.

Tabloidi su objavili snimke na kojima Malia pleše na glazbenom festivalu u vrućim hlačicama te se belji osobi koja ju snima. Tamo je, tvrde neki mediji, bila i s tinejdžerom osuđivanim za brutalni napad na mladića koji mu je, navodno, stao na nogu.

Ovih dana, Malia se opet našla u centru medijske pažnje zbog snimke na kojoj, pišu Amerikanci, puši marihuanu. Na videu snimljenom za vrijeme Lollapalooza festivala u Chicagu, Malia uvlači dim iz 'sumnjivog smotuljka'. Desno orijentirani mediji već su prozvali Maliju da ih 'sramoti u svijetu' zbog svojeg ponašanja. 

Tinejdžerica je prošle godine viđena na setu serije Lene Dunham, 'Girls', gdje je stažirala. Želja joj postati filmašica. 

Za razliku od Malie, njena mlađa sestra Sasha ovo ljeto iskorištava radno. Mlađa predsjednikova kći za vrijeme praznika zaposlila se u restoranu u Massachusettsu u kojem poslužuje hranu. Tamo radi i na blagajni, a dolazi ranije od ostalih kako bi ga pripremila za otvaranje.

DPA/Pixsell

- Pitali smo se zašto je ona djevojka na poslu uz pratnju od šest ljudi, ali ubrzo smo saznali o kome riječ - rekao je jedan od zaposlenika restorana. 

Sasha, koja je kao beba bila u životnoj opasnosti zbog meningitisa, oduševila je javnost kada se pokazala 'običnom tinejdžericom' za vrijeme upoznavanja glumca Ryana Reynoldsa. Fotografija na kojoj, pomalo sramežljiva, Sasha razgovara s Ryanom dok joj Malia 'daje palac gore', bila je hit na društvenim mrežama. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.