Obavijesti

Show

Komentari 2

Potresni intervju Michaela J. Foxa: 'Učio sam opet hodati, osjećao sam samo žaljenje i bol'

Potresni intervju Michaela J. Foxa: 'Učio sam opet hodati, osjećao sam samo žaljenje i bol'
6

Kada mi je dijagnosticiran tumor postojala je mogućnost da ostanem paraliziran ako ne odem na operaciju. Tumor se nalazio tik do leđne moždine pa su liječnici morali biti iznimno oprezni, ispričao je glumac

VIDEO

Holivudski glumac Michael J. Fox (59), zvijezda filmskog serijala 'Povratak u budućnost', dao je intervju za najnovije izdanje magazina People i otkrio detalje najmračnijeg razdoblja života kroz koje je prolazio prije nekoliko godina. Prije dvije godine mu je dijagnosticiran tumor na kralježnici, a neposredno nakon operacije pao je i slomio ruku. Iako su mnogi pretpostavili kako je to sve posljedica Parkinsonove bolesti s kojom se desetljećima bori, ni tumor ni pad nisu bili povezani s njome.

Film odbili 44 puta, a danas je ‘Povratak u budućnost’ klasik
Film odbili 44 puta, a danas je ‘Povratak u budućnost’ klasik

Njegovi najnoviji memoari 'No Time Like The Future: An Optimist Considers Mortality' izaći će 17. studenog.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve ljubavi Kirka Douglasa

Pokretanje videa...

01:52

- Kada mi je dijagnosticiran tumor postojala je mogućnost da ostanem paraliziran ako ne odem na operaciju. Tumor se nalazio tik do leđne moždine pa su liječnici morali biti iznimno oprezni kako ne bi napravili ni najmanju pogrešku - ispričao je glumac. 

Nakon operacije četiri je mjeseca učio ponovno hodati, ali dogodila mu se nezgoda kada je pao u svom njujorškom stanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je definitivno bilo nešto najgore za mene, moj najmračniji trenutak. Bio sam naslonjen na zid kuhinje i čekao sam da dođe hitna pomoć. Mislio sam da gore od toga ne može biti. Nisam vidio ništa pozitivno. Osjećao sam samo žaljenje i bol - otkrio je Michael. 

Vrijeme oporavka provodio je u krevetu gledajući emisije iz razdoblja svog djetinjstva i mladenačkih dana.

Michael J. Fox Foundation Gala 2019

- Optimizam se zaista temelji na zahvalnosti. Održiv je ako se stalno tome vraćate, a ono što iz toga slijedi je prihvaćanje. Prihvaćajući da se nešto dogodilo, prihvaćate realnost. To znači da se ne morate truditi ništa promijeniti. Ne znači da nešto morate prihvatiti kao kaznu ili pokoru, već samo sve postavite na svoje mjesto. Zatim možete vidjeti kako napredovati kroz život i krenuti dalje. Život mi je trenutno miran i zapravo se stvarno dobro zabavljam - zaključio je Michael. 

Michael J. Fox Foundation Gala 2019

Michaelu je velika potpora supruga Tracy Pollan s kojom je u braku od 1988. godine. Imaju sina Sama (31), blizance Aquinnah i Schuyler (25) i kćer Esmu (19).

89th Annual Academy Awards - Arrivals

- Volim biti s Tracy. Sviđa mi se to što više ne radim puno beskorisnih stvari koje sam prije radio, nemam više energije ni vremena za to - kaže holivudska zvijezda. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin