Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
35 komentara

Potukle se Nicki Minaj i Cardi B na zabavi: Letjele su i cipele

'Pepeljuga' Cardi je zabavu napustila bosa, a navodno je na licu imala veliku kvrgu koju je zadobila od jednog zaštitara koji ju je slučajno udario laktom prilikom razdvajanja

Foto: Pixsell/kolaž
35 komentara

Reperice Cardi B (25) i Nicki Minaj (35) su se potukle u hotelu Plaza u New Yorku na zabavi slavnog časopisa 'Harper's Bazaar'. 

- Samo da ti kažem nešto - bile su riječi kojima je Cardi B agresivno pristupila stolu i započela svađu s Nicki, pišu američki mediji. 

Cardi se htjela obračunati zbog navodnih laži koje Minaj širi o njoj. Ubrzo su se umiješali zaštitari, a nakon što su ih razdvojili, Cardi je bacila cipelu na Nicki. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Pepeljuga' Cardi je zabavu napustila bosa, a navodno je na licu imala veliku kvrgu koju je zadobila od jednog zaštitara koji ju je slučajno udario laktom prilikom razdvajanja. Također, izašla je s poderanom haljinom, a po podu je ostala njezina umjetna kosa. 

Celebrity Sightings - New York Fashion Week | Autor: Nancy Rivera/Press Association/PIXSELL Foto: Nancy Rivera/Press Association/PIXSELL

Potom je Cardi nastavila svađu preko društvenih mreža. 

- Jedno je pljuvati po meni i govoriti ljudima koji rade sa mnom da nećeš raditi s njima zbog toga. No pričati o mom djetetu i tome kakva sam ja majka, to je granica koja se ne prelazi. Prenaporno sam radila da bi dopustila da se netko poigrava s mojim uspjehom - napisala je Cardi. Dodala je da se 'Nicki na društvenim mrežama pravi frajerica, a u stvarnosti je kukavica'. 

Celebrity Sightings - New York Fashion Week | Autor: Nancy Rivera/Press Association/PIXSELL Foto: Nancy Rivera/Press Association/PIXSELL

Nicki nije komentirala nastali događaj, a svađa između ove dvije reperice traje još od prošle godine kada su se počele međusobno javno vrijeđati.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Naši partneri pišu
Message