Obavijesti

Show

Komentari 4

Povlači se epizoda Simpsona u kojoj je Jackson posudio glas...

Povlači se epizoda Simpsona u kojoj je Jackson posudio glas...
12

Tu odluku donijeli su nakon što su pogledali dokumentarni film 'Leaving Neverland' u kojem navodne žrtve pjevača daju vrlo jeziva i potresna svjedočanstva o seksualnom zlostavljanju 'kralja popa'

VIDEO

Epizoda serije 'Simpsoni' u kojoj je preminuli 'kralj popa' posudio glas jednom liku povlači se s malih ekrana. Kako je za Wall Street Journal i službeno potvrdio izvršni producent James L. Brooks, epizoda će se maknuti zbog skandala s dokumentarcem o Jacksonovim žrtvama.

Pokretanje videa...

01:26

Kako je za medije rekao sam Brooks, on je tu odluku donio zajedno s kreatorima serijala Mattom Groeningom i Alom Jeanom, i to nakon što je pogledao dokumentarni film 'Leaving Neverland' u kojem su navodne žrtve pjevača dale vrlo jeziva svjedočanstva o Jacksonovim zlostavljanjima. 

Jackson je glas dao liku Leonu u epizodi iz 1991. godine pod nazivom 'Stark Raving Dad'. To je ujedno bila i prva epizoda treće sezone u kojoj se Homer Simpson nalazi u jednoj psihijatrijskoj bolnici i dijeli sobu upravo s Leonom koji ga uporno pokušava uvjeriti da je Michael Jackson.

Ta je epizoda bila netaknuta usprkos tome što se godinama navodilo da je Jackson, koji je preminuo 2009., spolno zlostavljao djecu. Ipak, Brooks je izjavio da je posljednji dokumentarac tako uvjerljiv da ih je prisilio da promijene mišljenje.

FILE PHOTO: U.S. pop star Michael Jackson gestures during a news conference at the O2 Arena in London

Izbacivanje epizode samo je jedno od posljedica koje je prouzrokovao ovaj dokumentarac. Nakon što je izašao film 'Leaving Neverland' o pričama Jamesa Safechucka (41) i Wadea Robsona (36) koje je Jackson navodno seksualno zlostavljao, neke radijske postaje već su bojkotirale njegove pjesme.

U Kanadi su čak tri radijske postaje prestale puštati Jacksonove najveće hitove, a do toga je navodno došlo isključivo zbog želja slušatelja. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu