Show

Komentari 27

Povraćao tijekom nastupa: 'Vi niste normalni i to mi se sviđa'

Povraćao tijekom nastupa: 'Vi niste normalni i to mi se sviđa'

Na pozornicu se popeo samouvjereno, a nakon što se predstavio, Stevie je započeo svoj performans. Pred žirijem je progutao nekoliko kovanica i potom ih povratio nazad, potpuno suhe

Počela je nova sezona showa 'Supertalent', a brojni natjecatelji oduševili su žiri. Jedan od njih je i Britanac Stevie Starr koji ima pomalo neobičan talent, a kako on kaže - teško ga je jednom riječju opisati. 

Ovaj 50-godišnjak putuje svijetom i zabavlja publiku svojim neobičnim talentom s kojim se nitko drugi osim njega ne može pohvaliti.

Na pozornicu se popeo samouvjereno, a nakon što se predstavio, Stevie je započeo svoj performans. Pred žirijem je progutao nekoliko kovanica i potom ih izvratio nazad, potpuno suhe i to po redoslijedu kojega je tražio žiri. Stevie je također žiri i publiku ostavio u čudu kada je progutao maleni balon, potom čavao i na kraju u trbuhu s tim istim čavlom probušio balon.

Tijekom nastupa Starr je pojeo i šećer, napio se vode pa zatim šećer u obliku u kojem ga je i konzumirao povratio natrag u čašu koju je držao Davor Bilman. 

- Vi ste potpuno lud čovjek i jako sam sretna što Vas imamo - kazala je Maja, a ni Davor nije mogao sakriti svoju oduševljenost: 'Stevie, Vi apsolutno niste normalni i sviđa mi se to'. 

Nastupa već gotovo 40 godina i u to vrijeme odradio je na tisuće i tisuće gaža. Najdraža mu je ona privatna kad ga je pozvala Barbra Streisand.

- Mislim da sam nastupao u svakoj zemlji na svijetu - kaže nam kroz smijeh Stevie i odmah nastavlja:

- Upoznao sam stvarno jako puno slavnih ljudi. Družio sam se s Heidi Klum, Alom Pacinom, Robertom De Nirom, Simonom Cowellom, Jayem Lenom... A Barbra? Slavila je rođendan i odlučila je da ih ja zabavljam. Bilo je to sjajno iskustvo - kaže nam gospodin Starr. Naravno, zanimalo nas je kako je slavna gospoda reagira kad shvati što on može napraviti. 

- Svi budu u šoku. ‘Nevjerojatno, čovječe. Što se događa?’. Pitaju i za fotku - tvrdi Škot. Najveća stvar koju je progutao i vratio je biljarska kugla,  a u svoje nastupe često ubacuje zlatne ribice, lokote, rubikove kocke. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci