Obavijesti

Show

Komentari 21

Poznatu pjevačicu s Balkana nisu prepoznali ni njeni fanovi

Poznatu pjevačicu s Balkana nisu prepoznali ni njeni fanovi
10

Dok ne objavljuje fotografije iz djetinjstva, Nataša se sprema za koncert, koji je zakazala na Valentinovo u beogradskoj Štark Areni. Osim što sprema repertoar, koreografiju i stajlinge, ide i na psihoterapije

VIDEO

Pjevačica Nataša Bekvalac (38) u nedjelju je na dodjeli nagrada MAC u Beogradu osvojila kipić za najbolji glazbeni video. Zahvalila se svima i veselo odskakutala na svoje mjesto. Sada je na društvenim mrežama 'izludjela' pratitelje.

Objavila je fotografiju iz djetinjstva i nitko ne može vjerovati kako je na njoj ona. Imala je samo 16 godina, a slika je nastala u njenoj sobi. Komentirali su kako nalikuje na majku, ali i kako je puno 'tamnija' nego što je sad. Osim toga, neki su joj sugerirali kako joj bolje stoji plava boja kose od smeđe.

- Prekrasna si bila onda, prekrasna si i sad - bio je samo jedan od komentara. Dio pratitelja primijetio je i kako je tada nosila naočale, a sada više ne. Onda se fokus s njenog izgleda preselio na tepih koji je imala u sobi. Puno njenih fanova komentiralo je kako su upravo takav tepih oni imali kad su bili mali. 

- Isti takav tepih sam i ja imala - komentirali su. Dok ne objavljuje fotografije iz djetinjstva, Nataša se sprema za koncert, koji je zakazala na Valentinovo u beogradskoj Štark Areni. Već mjesecima radi na pripremama, a osim što sprema repertoar, koreografiju i stajlinge, srpski mediji pišu kako pjevačica odlazi i na psihoterapije. 

- Kada je odlučila imati koncert, Nataša je donijela odluku i da se posveti svom mentalnom zdravlju. Nije lako organizirati tako veliki koncert, pogotovo jer ona želi držati sve konce u rukama. Zato joj je potrebna ogromna podrška, kako suradnika, tako obitelji, ali i stručnjaka s kojima može pričati o svemu - rekao je izvor blizak Nataši i nastavio: 

- Stres koji prati život pjevačice kada se organizira ovakav koncert, a uz to je još samohrana majka dvoje djece i netko tko paralelno ima nastupe, izuzetno je veliki. Ona je, kao samosvjesna žena, odlučila imati podršku psihoterapeuta od trenutka kada se upustila u ovu priču.

Nataša je nedavno u jednoj emisiji priznala da se uveliko sprema za koncert te da pripreme podrazumijevaju kako fizički, tako i psihički rad na sebi. Ona je intenzivno išla kod psihijatra i nakon nasilja koje je preživjela.

Karleuša se skrivala i bježala, pojavila se kad je Brena pjevala
Karleuša se skrivala i bježala, pojavila se kad je Brena pjevala

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Nataša se službeno razvela od IT stručnjaka Luke Lazukića (38) koji ju je pretukao 13. travnja 2018. u njihovom domu u Beogradu. 

 - Luka je došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao - ispričao je tada izvor za srpske medije.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu