Obavijesti

Show

Komentari 32

Pratilja Miss BumBum: Varao je Irinu sa mnom, bilo je divlje

Pratilja Miss BumBum: Varao je Irinu sa mnom, bilo je divlje
13

Prva pratilja brazilskog natjecanja Miss BumBum objavila je svoju autobiografiju u kojoj je detaljno opisala svoju noć divljeg seksa s Cristianom Ronaldom

VIDEO

U autobiografiji imena 'Morri para Viver' (Umrijeti za život) brazilske starlete Andresse Urach (27), otkrila je da je spavala sa Cristianom Ronaldom (30) dok je on još bio u vezi sa Irinom Shayk (29). 

U knjizi, Andressa piše da je Ronalda prvi put vidjela u luksuznom hotelu u Madridu, 9. ožujka 2013. godine. 

- Vrata dizala su se otvorila i tamo je bio Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša na svijetu - opisala je trenutak Brazilka koja je u ožujku ove godine morala hitno izvaditi opasne supstance koje je ubrizgala u noge i stražnjicu kako bi imala 'ljepše' obline. 

nph/NordPhoto/PIXSELL

- Jesi li ti Miss BummBum? Imaš prekrasnu guzu, upravo ono što tražim - navodno joj je rekao Ronaldo.

Razmijenili su kontakte te su se sastali mjesec dana kasnije, ponovno u luksuznom hotelu, u kojem noćenje stoji 12.000 eura. 

- Čim sam došla, počeo me dirati. Imali smo vrlo intenzivan seks. Iako se to nikada ne bi reklo, agresivan je u krevetu. U sobi smo bili nešto više od sat vremena - napisala je Urach. 

No afera je završila neslavno. Navodno joj je rekao da želi fotografiju s njom, ali ne u sobi. Rekao joj je da ga pričeka u predvorju hotela. 

- Nakon 40 minuta mi je došao njegov asistent i rekao da je Ronaldo imao obveza i da je morao otići - tvrdi Brazilka te dodaje da se bijesna vratila u sobu i htjela se odmah osvetiti. Pokušala je nazvati britanski The Sun i sve im ispričati. 

Ubrzo nakon toga zvao ju je Ronaldo i zaprijetio joj i rekao da 'nema pojma s kim ima posla' te ju nazvao 'prostitutkom'. 

Danas, piše, žali za učinjenim i priznaje da bi puno toga promijenila te se želi ispričati Ronaldu i njegovoj tadašnjoj djevojci Irini. 

U knjizi, Andressa piše o svom potresnom djetinjstvu tijekom kojeg su je seksualno zlostavljali očuh i polubrat. Tijekom odrastanja, bila je ovisna o alkoholu i drogama te se prostituirala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin