Obavijesti

Show

Komentari 16

JoomBoos Videostar pobjednica je Stella (20) iz Splita: Dala sam otkaz u Njemačkoj zbog ovoga!

JoomBoos Videostar pobjednica je Stella (20) iz Splita: Dala sam otkaz u Njemačkoj zbog ovoga!

Pratite uživo super finale prvog talent showa za TikTokere u regiji, JoomBoos Videostara. Koja od četiri finalistice će postati nova kraljica TikTok scene? Sve vam informacije donosimo iz minute u minutu

VIDEO

PRATITE LIVE SUPER FINALE:

POBJEDNICA PRVE TIKTOK SEZONE VIDEOSTARA JE STELLA SMAJIĆ

Stella Smajić (20) iz Splita osvojila je najviše glasova publike i postala pobjednica JoomBoos Videostar natjecanja te nova TikTok zvijezda! Stella osvaja nagrade vrijedne čak 130.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
videostar

Stella je potpisala svoj Videostar ugovor, a intervju s pobjednicom čitajte ekskluzivno sutra u print izdanju 24sata! Stella je, inače, zbog natjecanja na JoomBoos Videostaru dala otkaz u Njemačkoj i kaže, sve se isplatilo. Sve čitajte u sutrašnjem izdanju 24sata!

19:37 - SVOJ HIT 'VOZI' IZVODI TIKTOKERICA BARBI AFRIKA

Članica žirija uživo izvodi svoju novu pjesmu 'Vozi', koja je objavljena na JoomBoos YouTube kanalu i dosad je skupila više od milijun pregleda. I njoj su se, barem virtualno, u izvedbi pridružili JoomBoos influenceri. 

19:31 - FINALISTICE PREDSTAVLJAJU SVOJE ZADNJE TIKTOKOVE OVE SEZONE

Prva se inspirativnim videom predstavila finalistica Jovana. 

- Iako superjunaci zvuče kao nešto nerealno, mislim da svatko od nas može biti jedan, da svatko od nas može biti dobar prema drugim ljudima, to je nešto što nas čini super herojima. To sam htjela poručiti svojim videom - priznaje Jovana.

Sljedeća se videom predstavlja finalistica Mia. Ona se za finalni TikTok odlučila okupati u jednoj od fontana!

Sada je na redu predstavljanje finalistice Sare, koja je u video uključila i svog psa. 

- Meni je ovo zakon, jako dobra i zabavna ideja, jako humoristično izvedeno - opisuje Stella Sarin video. A Stella nam se svojim videom zadnja predstavlja.

Stella je kupila čokolade i podijelila ih radnicama u jednom trgovačkom centru da im razvedri dan. Reakcije su neprocijenjive! Ostale finalistice oduševljene su Stellinom gestom.

PETRI SE NA POZORNICI PRIDRUŽILA ANTONIA DORA PLEŠKO, IZVODI SVOJU NOVU PJESMU

videostar

Pjevačica, youtuberica i članica JoomBoos ekipa, Antonia Dora Pleško, iz Splita je stigla na veliko finale Videostara.

Izvodi svoju najnoviju pjesmu '13. nota', a s Antonijom na pozornici Videostara nastupaju i njezine plesačice, koje su s njom doputovale s mora na ovaj nastup.

U nastupu su joj se pridružili i JoomBoosovci Bruno Lukić, Svenky, Magic Leon, 10Ficho, Luciano Plazibat i Mr. Mončina, ali iz svojih dnevnih soba!

19:20 – FINALISTICAMA SU SE JAVILI I BIVŠI KANDIDATI IZ SHOWA

Antonio, Mihailo, Lorena i Jakov poželjeli su sreću finalisticama i zahvalili cijeloj JoomBoos ekipi na brutalnom iskustvu i prilici tijekom Videostar natjecanja. 

19:17 - CURE JE JAKO DIRNULA PORUKA ŽIRIJA

- Nemojte mi se samo sada rasplakati, ali vidim da ste se sve naježile nakon ovih poruka - kaže Marco, koji je s curama trenutno u backstageu. 

videostar

Osim pozitivnih strana natjecanja, Marco je kandidatkinje odlučio priupitati što je bilo s nesuglasicama u zadnjoj Videostar epizodi s kandidatkinjom Jovanom. 

videostar

- Nakon malih nesuglasica, sve smo se međusobno ispričale i sada smo u skroz korektnim odnosima. Ali ako ljudi i dalje žele pričati o tim našim 'nesuglasicama', dokle god pričaju, znači da se nešto zanimljivo događa - objašnjava Jovana.

FINALISTICAMA SU SE JAVILI ČLANOVI ŽIRIJA, TIKTOKERI UKI Q, BARBI AFRIKA, MIMI I SERGEJ PAJIĆ:

- Meni je ovo iskustvo bilo prezabavno. Upoznali smo super ljude, nešto smo novo naučili, bilo je jako, jako zabavno - poručila im je tiktokerica Mimiermakeup, koju na TikToku prati više od 5,3 milijuna ljudi.

- Ova je cijela emisija bila prezanimljiva, kandidati su bili odlični i drago mi je da smo bili dio toga - poručili su Sergej Pajić i Uki Q, najpoznatiji TikTok par na Balkanu. 

- Smatram da je samo sudjelovanje u Videostaru svim finalisticama velika odskočna daska za dalje i drago mi je što sam i ja mogla biti dio žirija ove super emisije - poručila je TikTok zvijezda, Barbi Afrika.

Svi članovi žirija istaknuli su kako im se sviđa velika predanost koju su kandidati pokazali tijekom ovog natjecanja, a istaknuli su kako bi njima takvo iskustvo puno pomoglo na njihovom početku TikTok putovanja. 

- Vjerujte u svoje snove, snovi se ostvaruju. Ja sam nekada bila natjecateljica u Videostara, a sada sam u žiriju! Što god da se dogodi, samo nastavite raditi ono što volite, uvijek - poručuje Barbi Afrika.

19:09 - JOVANA JE ZADNJA FINALISTICA KOJA SE PREDSTAVLJA PUBLICI 

Jovana je na Videostar stigla iz Beograda i ne žali što je dugo putovala i prošla svakakve prepreke kako bi bila ovdje. 

- Dugačak je bio put, ali sve vrijedi zbog ovog iskustva. Ostaju mi lijepa sjećanja nakon svega ovoga. Očekujem nemoguće večeras, vidjet ćemo što će se događati - priznaje Jovana.

I nju možete kratko upoznati u kratkom prilogu o njezinom Videostar putovanju, gdje za sebe kaže da je djetinjasta, duhovita i lijepa.

FINALISTICA STELLA SMAJIĆ NIJE SIGURNA BI LI IŠTA MIJENJALA NA OVOM SVOM VIDEOSTAR PUTOVANJU

- Večeras očekujem dobru zabavu, ne nadam se ničemu previše, a bi li nešto mijenjala što sam dosad napravila? Pa, možda bi, možda ne bi. Ne mogu trenutno reći, previše sam uzbuđena - priznaje Stella. Inače, ostavila je posao u Njemačkoj kako bi se prijavila na Videostar i kaže, zbog toga ne žali.

Nakon kratkog povratka na Stellino JoomBoos Videostar putovanje, na pozornicu je stigla finalistica Jovana Ivanović, koja je na ovo natjecanje potegnula čak iz Beograda. 

19:05 - IDUĆA SE PREDSTAVLJA FINALISTICA SARA VALENTIĆ

- Jako sam uzbuđena i sretna zbog finala. Iako se ne nadam pobjedi, jer smatram da ima puno jačih kandidatkinja od mene. No, ako pobijedim, naravno da ću biti 'over the moon' - kaže Sara. Najvažnije joj je da je u showu stekla super prijatelje, priznaje. 

Njezino je putovanje u showu bilo kratko, ali slatko i drago joj je da je imala priliku pokazati svoju vrckavu, iskrenu i zabavnu sebe. Sara je u jednom trenutku skoro i zaplakala, kad se prisjetila svih trenutaka koje je prošla s ekipom u Videostaru. 

- Nemoj plakati da ne pokvariš šminku - rekla joj je Petra.

FINALISTICA MIA PETERNAC PRVA JE IZAŠLA NA LIVE VIDEOSTAR POZORNICU

- Nisam više uopće nervozna, nemam tremu, već sam se opustila s vama - kaže Mia, koja, iskreno kaže, ne očekuje pobjedu na Videostaru. 

Voditeljica Petra Miu je zatim vratila unazad, na početak natjecanja. U kratkom prilogu možemo vidjeti kako je tekao Mijin put u ovom natjecanju, od straha od zmije s kojom je morala snimati do samog finala. 

19:00 - VODITELJICA PETRA DIMIĆ NAJAVILA ŠTO NAS ČEKA U VELIKOM FINALU

Počelo je super finale JoomBoos Videostara, a voditeljice Petra Dimić najavila je mnoštvo iznenađenja, super gostiju, novih TikTok izazova i pregršt zabave i smijeha. 

videostar

- Finalistice Mia Peternac, Sara Valentić, Stella Smajić i Jovana Ivanović predstavit će nam se posljednjim TikTokovima ove sezone Videostara, a podršku će im, osim slavnog žirija, pružiti i ostali JoomBoosovci, influenceri te kandidati koji su se zajedno s njima natjecali u ovogodišnjoj sezoni Videostara", objasnila je Petra. 

Podršku u backstageu Petri je njezin suvoditelj, Marco Cuccurin. On će s gostima i kandidatima publiku zabavljati 'iza kulisa' i otkriti najsočnije tračeve koje svi žele znati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'