Show

Komentari 2

Pravi tulum: Elemental Porina proslavio odličnim koncertom

Pravi tulum: Elemental  Porina proslavio odličnim koncertom

Zagrebački hip-hop bend Elemental u subotu je na otvorenoj pozornici zabavio nekoliko tisuća obožavatelja i prijatelja. Remi je cijeli koncert “odradila” uz bolove

Bilo je fenomenalno. Odlična publika i sjajan ambijent s kojeg je pucao pogled na cijeli Zagreb. Baš smo dobro proslavili Porin koji smo dobili dan ranije, rekla nam je Mirela Priselac Remi (34). 

Elemental je pred prepunom terasom zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti odsvirao svoje najveće hitove, kako stare, tako i one s novog albuma. Remi je cijeli koncert “odradila” uz bolove, iako to nitko nije primijetio. U gležanj su joj nedavno zbog ozljede ugradili metalnu pločicu i šest vijaka. 

- Boljelo me, ali nismo željeli otkazati. Moram štedjeti nogu pa će ovog ljeto biti nešto manje koncerata - objasnila je Remi koja je oduševljena terasom Muzeja suvremene umjetnosti.

- Bilo nas je samo strah da ne padne kiša. Nasreću, nije. Tu i tamo bi puhnuo povjetarac - rekla je Mirela. U programu “Ljeta u MSU” sljedećih subota bit će nastupi Damira Urbana, Gustafa, Jinxa i Bambi Molestersa.

Najčitaniji članci