Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Pravo iznenađenje: Mladencima iz Đakova zapjevao je Jacques

Odjednom su svirači prestali svirati, a u sali je zavladala tišina. Jedan svirač najavio je još jednog gosta te zamolio jednu pjesmu za mladence, rekla nam je prijateljica mladog bračnog para

Foto: Privatni album
11 komentara
Vjenčanje je poseban dan za svaki par, a jedna majka potrudila se svojoj mezimici organizirani proslavu koju će pamtiti cijeli život. Antonio i Mirna jučer su rekli 'sudbonosno da', a s više od 400 uzvanika slavili su u sali u Đakovu do jutarnjih sati. 

Mladenkina majka u dogovoru sa sinovima odlučila je ovaj poseban dan učiniti još čarobnijim. Naime, na vjenčanje je pozvala i 
Jacquesa Houdeka (37), jednog od omiljenih pjevača novopečenog bračnog para. 

- Odjednom su svirači prestali svirati, a u sali je zavladala tišina. Jedan svirač najavio je još jednog gosta te zamolio jednu pjesmu za mladence. Naravno, nitko nije znao o kome se točno radi. Iz kuhinje se odjednom začuje predivan glas našeg Houdeka. To je bilo predivno iznenađenje za mladu i mladoženju koje je priredila mladenkina obitelj. Nitko nije mogao vjerovati što se događa. Mirna i Antonio bili su u šoku nekoliko minuta, a suze radosnice su same od sebe krenule - rekla nam je prijateljica mladog bračnog para.  Foto: Privatni albumI Jacques je otpjevao nekoliko pjesama među kojima su 'Stotinama godina' i 'Žena budi mi ti' pa se pridružio gostima na proslavi. 

- Nije dugo ostao, ali se fotografirao sa svim uzvanicima koji su ga to tražili. Mladencima je rekao da ne smiju pasti kada naiđu na prvu prepreku te im poželio sreću - otkrila nam je prijateljica. 

VIDI OVO: Ovo je savršeno donje rublje za vaš horoskopski znak.

Naši partneri pišu
Message