Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
18 komentara

Stravične snimke iz kazališta: Sramota me što primam plaću

Glumac je pozvao brojne pratitelje da ga zovu za bilo kakav posao koji ima veze s poezijom, pjevanjem, sviranjem, sinkronizacijom, a on će svoj dio odraditi pro bono

Sinisa Ruzic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
18 komentara

Glumac Siniša Ružić (51) na društvenim mrežama često dijeli svoje mišljenje o određenoj temi, a posljednja objava u isto vrijeme je oduševila, ali i rastužila brojne pratitelje. 

- Kazalište Gavella je nedovršeno već više od dvije i pol godine, dviju firmi koje su propale (kako su uopće dobile posao?!), a sada je i oštećenje (crveno i žuto) i na upravnoj zgradi u koju se ne smije ući. Prvi službeni statičari su došli 32 dana nakon potresa, a precizan  uvid se čeka već sad 27 dana - napisao je Siniša na svom Facebook profilu i dodao kako glumci trenutno nemaju predstave niti probe, a ukinuto im je i financiranje programa. No, plaće su ostale, kaže, netaknute. 

Boris Scitar/Pixsell | Autor: Boris Scitar/Pixsell Foto: Boris Scitar/Pixsell

- Plaće su ostale netaknute, očito jer su izbori. Sram me je pred građanima što primam 9.200 kuna, a da ne radim ništa. Sram me je da primam toliko dok medicinari u ovo doba kad su radili čuda imaju smanjene plaće?! Sram me je zbog svih onih ljudi i poštenih građana i radnika koji pošteno svakodnevno rade svoj posao za malu plaću, zbog svih učitelja, profesora, policajaca, vatrogasaca, svih javnih i važnih službi koje odgovorno rade za crkavicu. Zbog svih poduzetnika i privatnika koji moraju svaki mjesec izmisliti poslove i plaću za radnike, i za brojne obaveze i namete. I na kraju zbog brojnih krasnih, talentiranih i nezaposlenih kolega umjetnika - dodao je glumac i objavio 'stravičan' videozapis iz kazališta. Predložio je pratiteljima i da ga zovu za bilo kakav posao koji ima veze s poezijom, pjevanjem, sviranjem, sinkronizacijom, a on će svoj dio odraditi pro bono.

 

- Voda prodire u brod. Tko je kriv? Hoće li konačno netko nešto poduzeti? Ne idem ni na kakve izbore, i nisam angažiran ni u jednoj stranci - napisao je Ružić za kraj. 

Naši partneri pišu
Message