Show

Komentari 2

Predomislila se: Baldwinova supruga ipak se želi rastati

Predomislila se: Baldwinova supruga ipak se želi rastati

Iako su se pokušali pomiriti, čini se da im to nije pošlo za rukom. Joanne je bila i u zatvoru, prijetila je Danielu da će ga ubiti i bio joj je zabranjen pristup njemu i djeci

Prije samo dva mjeseca Daniel Baldwin (50) zaustavio je brakorazvodnu parnicu. Iako se činilo da se par nakon svih incidenata želi pomiriti, zahtjev za rastavu ponovno je predan. Ovoga puta pokrenula ga je njegova supruga Joanne Clare Baldwin (41).

Predala je papire u kojima kao razlog za prekid braka navodi nepomirljive razlike. Traži 21,200 kuna alimentacije mjesečno za njihovo dvoje djece. Osim toga, želi polovicu Danielove zarade, potpuno skrbništvo nad djecom i namještaj koji je bio u njezinom vlasništvu prije nego što su se vjenčali. 

Joanne prijetila Danielu da će ga ubiti

U papirima za rastavu Baldwin je tvrdio da mu je supruga prijetila da će ga ubiti. U Portlandu su je uhitili jer je vozila pijana nakon čega je glumac zatražio zabranu pristupa.  Za to vrijeme glumac je dobio privremeno skrbništvo nad djecom, trogodišnjom Avis Ann i 20 mjeseci starom Finley Rae Marineau. 

Vrištala i bacala stvari po kući

Baldwin je također naveo da Joanne često po kući vrišti zbog novca koji joj treba za drogu te baca predmete po kući. Navodno ga je tukla i uperila nož u njega, a jednom prilikom ga je udarila telefonom po licu. 

Par se upoznao 2006. godine kad je Joanne bila šefica centra za rehabilitaciju gdje se Baldwin prijavio. 

Najčitaniji članci