Show

Komentari 0

Predstava 'Šund naš svagdašnji' večeras igra u dvorani Lisinski

Predstava 'Šund naš svagdašnji' večeras igra u dvorani Lisinski

Tekst predstave nastao je kao posljedica dugogodišnjeg istraživanja. Želja mi je bila kroz komediju s elementima farse i parodije na šaljiv i duhovit način, prikazati sav šund kojim smo okruženi, kaže Krajinović

'Šund naš svagdašnji' je komedija s elementima farse i parodije,  koja na šaljiv i duhovit način, s dosta pjevanja i plesa, prikazuje  sav šund i kič kojim smo svakodnevno okruženi. Premijera predstave bit će danas, 21.11.2020., u Maloj dvorani Lisinski u Zagrebu s početkom u 20 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Ecija odgovorila na '24 pitanja'

Ova predstava na zabavan način prikazuje današnju društvenu zbilju u gradu Zagrebu, ali i u cijeloj našoj državi. Radnja predstave “Šund naš svagdašnji” je smještena u studio lokalne televizije. Lijepa televizijska voditeljica Lana Pišček u svojoj emisiji, kolažnog karaktera, ugošćuje razne tipove gostiju: od novopečenog saborskog zastupnika, preko mladog pobjednika talent showa, do samoprozvane kraljice Instagrama.

Predstava prati niz komičnih pjevačkih i plesnih nastupa spomenutih gostiju i djeluje nam sve poznatom, ali svaka sličnost sa stvarnim likovima je namjerna, uz smijeh poručuje režiser Robert Krajnović, višestruko nagrađivani bosanskohercegovački glumac, široj publici je poznat kao glumac u humorističnim serijama 'Nadreality show', 'Lud zbunjen, normalan' i slične.  - Tekst predstave 'Šund naš svagdašnji' nastao je kao posljedica dugogodišnjeg istraživanja. Želja mi je bila kroz komediju s elementima farse i parodije na šaljiv i duhovit način, prikazati sav šund kojim smo svakodnevno okruženi - pojasnio je Krajinović i pozvao sve da si osiguraju mjesto u dvorani jer je broj mjesta sukladno epidemiološkoj situaciji ograničen.

Predstava je nastala u produkciji Adam scene, a u njoj glume Adam Končić, Nevena Vukes i Robert Krajinović, a glasom sudjeluju Ana Begić TahiriHelena Kovačić, Vedran Mlikota, Tarik Filipović, Enis Bešlagić. Sljedeće izvedbe su 27. studenog te 5. i 17. prosinca. 

Najčitaniji članci