Obavijesti

Show

Komentari 1

Prekid Maje s Goranom jako utječe na vezu Sonje i Alena

Prekid Maje s Goranom jako utječe na vezu Sonje i Alena
6

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim sapunicama na domaćim programima

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 20. studenog do petka 24. studenog) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Alen se sve teže nosi s vezom Maje i Gorana, raspoloženje mu utječe i na odnos sa Sonjom
Alen se sve teže nosi s vezom Maje i Gorana, raspoloženje mu utječe i na odnos sa Sonjom

San snova

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Bubalo upada u Andrejevu zamku nakon scene na utakmici. Zbog Zvonimirova stava Mirko uvodi posebne mjere opreza jer ništa ne smije ugroziti Telčev transfer. Dujmović kreće u napad.

UTORAK Bubalo dozna da Andrej spletkari. Izgledi da klub preživi sve su manji. Mirko i Telac više ne mogu zajedno, a Mirko će, ponukan osvetom, odigrati najgori mogući potez.

SRIJEDA Odnos između Alena i Sonje se pogoršao. Ništa bolje ne stoji veza između Maje i Gorana, dok Mateo ne sazna vijesti koje će ga uzdrmati. Mirko i Nives sređuju Telcu novi ugovor, no Nives ima svoj plan.

ČETVRTAK Promjene koje je uveo Alen uzdrmale su senioru ekipu. Dok se Mateu romantični status naglo mijenja, Majin nikako da se razriješi. No zato se Telac i Nives odvaže na veliki korak.

PETAK Prekid Gorana i Maje utječe na vezu Alena i Sonje. Zvonimir pronalazi novu metu. Croatijina nova ekipa sprema se za prvu pravu utakmicu, no problemi niču sa svih strana pa Alen pokušava smiriti napetosti i ujediniti tim. Mirko i Ante ne žele propustiti novu priliku za investiciju.

storyeditor/2023-11-09/PXL_240523_100123054.jpg

La promesa 

HRT 1, 13:30 

PONEDJELJAK Eugenia doživi još jedan živčani slom kad ugleda Janu. Pía povjerava Rómulu zašto je zabrinuta za Teresu.

UTORAK Doña Cruz odluči sakriti sliku Janine majke da je njezina sestra ne vidi te nastoji nagovoriti Eugeniju da joj ispriča sve o navodnoj utvari. Petra primijeti kako su se Salvador i María Fernández zagrlili.

SRIJEDA Mauro uništi svaku nadu koju Leonor još možda gaji te joj priznaje kako je on ustvari u braku s Teresom. Jimena govori Doñi Cruz kako će se vratiti roditeljima, ali ne kaže zašto.

ČETVRTAK Alonso otkrije Manuelu u kakvom su financijskom škripcu pa mladić odlazi u banku ne bi li to provjerio. Suočava se s majkom, koja je sve to već zna.

PETAK Manuel saznaje istinu o obiteljskim financijama i konačno shvati da je njegova odgovornost oženiti se Jimenom i spasiti La Promesu. Eugenia nakon smanjenja doze lijeka postaje sve agresivnija.

Kumovi 

Nova TV, 20:20

PONEDJELJAK Zvone doživi šok kad sazna za Lucine nevolje s ministrom. Odlazi na imanje Macan i prozove Anđelu jer se ne brine za njihovu kćer. Vinko i Vesna slave jer su uspjeli vratiti novac koji je ukrao dida Akrap.

SRIJEDA Zvone ima noćnu moru dok spava u automobilu u Zagrebu. Dobiva veliku kaznu za parkiranje te dočeka Alena s kojim se fizički sukobi. Zvone se vraća u Zaglave. U općini zatiče Katu koja traži posao. Anđela saznaje za to od dide Akrapa i poludi kad shvati da ju je zamijenio Katom.

ČETVRTAK Anđela ne može podnijeti da joj Kata provodi dane u kući, a Kata isto teško podnosi bivanje u kući u kojoj nema reda. Nakon što Anđela sazna za Zvoninu situaciju s Alenom, ponosna je što je obranio Lucu pa ga brani pred policijom.

PETAK Vesna se žali Stipanu na cijelu situaciju sa Šimom, on je shvaća ozbiljno - ipak joj je oko natečeno. Odvede je na hitnu u Sinj, a zatim je otprati doma.
SUBOTA Šima se u gostionici nevoljko ispriča Vesni zbog udarca, ali njoj to nije dovoljno, traži da se ispriča Janku. Šima odbija pa se sukob među njima opet rasplamsa.

Zločinački umovi 

RTL 2, 20:00 

PONEDJELJAK Tim istražuje slučaj masovnog samoubojstva u vojnoj akademiji. Kad agenti doznaju više o prošlosti žrtava, dođe do obrata, što upućuje na to da akademija nije onakva kakvom ju je javnost doživljavala.

UTORAK Nakon počinjenih ubojstava u San Franciscu, zločinac je ostavio znakove, što potakne tim na mogućnost da se “astrološki ubojica” vratio. Reid se zapita bi li trebao svoj genijalni um koristiti u još neku svrhu.

SRIJEDA Agenti odluče okušati sreću u Atlantic Cityju, a zabavu prekida poziv na istragu ritualnih ubojstava povezanih s kasinom, koje je počinio praznovjerni kockar. Nakon svađe s dečkom Garcia misli da se odnos među njima razvijao prebrzo.

ČETVRTAK Brutalne invazije i ubojstva u domovima u San Bernardinu tjeraju tim u istragu. Izgleda kao da se radi o napadima bandi, no motiv je zlokobniji. Agenti putuju u Atlantu istražiti ubojstva prostitutki.

PETAK U Seattleu je ubijen mladi bračni par, koji je udomljavao napuštenu djecu. Agenti traže osobu koja ima majčinski, ali i instinkt ubojice. Također, Garcia se boji da će je Kevin zaprositi. Agenti odlaze u Scottsdale, u Arizonu, gdje je nađen dječak koji luta pustinjom dok se drugom gubi trag, što Morgana podsjeća na slučaj iz prošlosti.

Na granici 

Nova TV, 21:15 

PONEDJELJAK Kod Štiglića je došla arheologinja Olgica. Gordana je u panici što još nema artefakata pa uspavljuje Olgicu Mijinim čajem. Mate i Tadija prijete Toniju kako ne smije samo iskoristiti i povrijediti Almu.

SRIJEDA Toni provede noć s Almom usprkos Tadijinim i Matinim upozorenjima. Drugi dan Toni pokušava prekinuti s Almom tako da ona prekine s njim. Savjetuje ga Tom, kojeg su ostavile sve žene s kojima je bio. Kad Andrija i Nediljko shvate da iza dobrog raspoloženja njihovih supruga stoji Toni, njih dvojica se uvrijede, ali Andrija ipak oprašta Miri, dok se Nediljko posvađa s Anđelkom.

ČETVRTAK Nediljko provali u ginekološku ordinaciju i neugodno se iznenadi kad shvati da mu je Anđelka vjerna, ali - trudna! Toni se ponaša nesnosno i zgadi se Almi. Alma prekida s Tonijem - na njegovu sreću. Mate i Tadija odluče Tonija naučiti pameti. Odvedu ga u šumu, gdje on slučajno upadne u rijeku. Toniju život spasi Petra.

PETAK Alma je ljuta jer joj nitko u postaji ne vjeruje da je ona ostavila Tonija. Želi natrag u Bosnu. Andrija je potresen viješću o Anđelkinoj trudnoći i tjera Miru da se testira. Kad sazna da ipak nije trudna, Andrija prihvati Mijin prijedlog da ode na vazektomiju. I Gordana natjera Miju da učini isto.

Dva svijeta, jedna ljubav

HRT 1, 12:26 

PONEDJELJAK Lívia je uznemirena Emílijinom odlukom da ne napusti Campo Belo. Emília objašnjava da neće otići dok ne nađe Bernarda. Melissa se žali kumi jer misli da je Felipe zaljubljen u drugu ženu.

UTORAK Otac Luís dolazi Líviji i kaže da je njezin otac mrtav. Felícia kaže ocu da joj se nije svidio sat klavira, ali Salomé ne odustaje od toga da njezina kći ide na sate kod Dorotéije.

SRIJEDA Vitória primi pismo s još jednim mogućim tragom o tome gdje se Bernardo nalazi. Uznemirena Vitória je gruba prema Melissi, a Melissa svoj bijes iskaljuje na Caroli.

ČETVRTAK Pedro nagovara Anitu da napusti palaču, a Alfonso zbog toga žali. Lívia pokaže Emíliji križić koji je našla u očevu grobu, pa ova misli da je otac živ.

PETAK Dr. Botelho govori Massimu da se nije ponovno oženio nakon što mu je žena umrla da zadrži slobodu. Anita ispituje Rosu o Robertu. Lívia, Emília i Gema počinju otvarati Bernardov grob.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina