Show

Komentari 82

Prekinuli Samanta i Željan iz showa 'Ljubav je na selu': Ona ne voli djecu niti ih želi imati

Prekinuli Samanta i Željan iz showa 'Ljubav je na selu': Ona ne voli djecu niti ih želi imati

Par iz showa 'Ljubav je na selu', Željan i Samanta više nisu zajedno, a o prekidu je progovorio Željan na društvenim mrežama

Željan Arnerić (44) i mlada Zadranka Samanta Knežević (25), iz showa 'Ljubav je na selu', prekinuli su njihovu ljubavnu vezu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, o prekidu para progovorio je Željan u prijenosu uživo na društvenim mrežama na ponovnom otvorenju butika Olje Einfalt 'Skandal' u Splitu.

Prisjetimo se, nakon objave da su u vezi, par je objavljivao brojne fotografije na kojima su izgledali sretno. Ipak, nije sve kako se čini na prvi pogled. 

Željan je zatim vijest o prekidu njega i Samante podijelio i sa svojim Facebook prijateljima.

- Željan više nije u vezi...- napisao je kratko i jasno te dodao emotikon koji plače od smijeha.

Sve njegove pratitelje na društvenim mrežama zanimalo je zašto je došlo do prekida pa su tako ispod statusa Željanu postavljali pitanja.

- Je li ljubomora u pitanju- zanimalo je njegove pratitelje.

Željan je odmah odgovorio te razjasnio kako razlog njihovog prekida nije ljubomora, već da imaju skroz različita gledišta na život, naveo je i primjer kako Samanta ne voli djecu i ne želi ih nikada imati.

Što se zapravo dogodilo između Željana i Youtuberica Samanta, ostaje nam za vidjeti, a ima li nade za pomirbu ovoga para koji je digao prašinu nakon showa 'Ljubav je na selu', vrijeme će pokazati.