Obavijesti

Show

Komentari 59

'Prekinuli smo pa se opet zaljubili prije četiri godine'

'Prekinuli smo pa se opet zaljubili prije četiri godine'
4

Glumci iz sapunice '1001 noć' vjenčali su se lani u kolovozu i imaju sinčića. Onur je ostavio suprugu nakon osam mjeseci braka, a Bergüzar zaručnika

VIDEO

Bergüzar Korel (28) i Halit Ergenç (40) zajedno su bili i prije snimanja serije '1001 noć', no brzo su prekinuli. Otkrili su to u intervjuu tjedniku Story. Bergüzar se zaručila za plesača Tana Sagturka, a Halit je oženio glumicu Gyzem Soysally. Prije četiri godine opet su se sreli na setu sapunice. Družili su se nakon snimanja, skrivajući se od kolega jer su shvatili da se vole. Bergüzar je prekinula zaruke, a Onur je ostavio suprugu nakon osam mjeseci braka. Ubrzo su se zaručili. Ona kaže da je bilo kao u romantičnom filmu.
- Kleknuo je pred mene i rekao da mi daruje svoje srce na dlanu - ispričala je glumica. Vjenčali su se lani u kolovozu, a u veljači su dobili sina Alija. Bergüzar ističe kako je imala sretno djetinjstvo. Roditelji su joj bili poznati glumci i isprva im se nije svidjela njezina želja da gluma postane i njezina profesija.
- Bili su strogi. Starija sestra i ja morale smo u isto vrijeme biti za stolom, prije spavanja roditeljima smo ljubile ruke i nismo smjele propustiti piknike nedjeljom - priča Bergüzar. Dok se probijala u filmskoj industriji, nije se služila očevim prezimenom jer nije želio da njegova slava utječe na njenu karijeru. Prezime je vratila nakon njegove smrti. Prvi se put njime služila u u filmu 'Dolina vukova', koji je snimila 2006. Kad su joj ponudili ulogu u tom filmu, tata joj je bio u komi.
- Nije mi mogao dati savjet, ali mama mi je rekla da bi tata bio nesretan ako odustanem. Samo minutu nakon što sam javila da ću doći na audiciju, otac je umro - ispričala je Korel. Dodaje da ne postoji ništa teže nego ostati bez nekog tko ti je sve na svijetu.

'NAJEŽIM SE ČIM ME NETKO PITA ZA SINA'
Kad sam rodila sina, shvatila sam da više nisam sama na svijetu i da ću zauvijek imati nekoga kog ću voljeti i tko će mene voljeti, kaže Berguzar o majčinstvu. Njezina ljubav prema sinu Aliju je, dodaje, neizmjerna. Naježi se kad je netko pita za njega.
- Sve me to pomalo plaši jer je ta majčinska ljubav koju osjećam golema - priznaje glumica. S Halitom priželjkuje i djevojčicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje
Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo